Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla miért nem hajlandó...

Kathi Béla miért nem hajlandó bezárni az edzőtermeit a koronavírus-járvány miatt?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy még nincs róla rendelet, de egy ekkora sportember hogy lehet ennyire buta? Nem neki kéne példát mutatnia, ha már a vendégkörének nincs annyi esze, hogy otthon maradjon? [link]
2020. márc. 19. 00:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
21%

17-es akkor azt kell mondjam shut up.

Kit érdekel az incel nyivákolásotok?

Lazyt meg téged az irigységvírus már rég megtámadt.

Igen járunk edzeni,mert felépítettem a testem és nem akarok leépüljön pár komplexusos proli miatt.

Szedj vitamint,figyelj oda.

Te vagy a felelős csak a saját egészségedért,de hát kisfiúknak ezt magyarázhatom.

Te meg old meg a saját problémádat.

Látszik sikeres vállalkozók vagytok akik pénzről döntenek Lazyval.

JA NEM.

Ti a 150e nettónál meg a zárja be a termétnél tovább nem láttok.

2020. márc. 20. 07:45
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Inkább úgy fogalmaznék hogy a gyúrósok 90%—a egy idióta pöts, főleg a versenyzők/ex versenyzők. És ezt úgy írom hogy én is versenyző voltam, szégyellem hogy sok ilyen gyökér miatt nézik le ezt a sportot
2020. márc. 20. 08:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
#19 Köszönöm rendkívül intelligens, modoros (itt most nincs irónia :) ) hozzám szólásod. Rendkívül szerencsétlennek érzem magam, te meg érezd szerencsésnek, hogy felnőtt ember létedre nem kellett egy világjárvány ahhoz, hogy megtanulj kezet mosni. És elnézésed kérem, hogy kioktattalak. Nem állt szándékomban, hogy felzaklassalak.
2020. márc. 20. 09:34
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
#15 A vállalkozás költségei és terhei nem említhetők egy lapon a személyes kiadásokkal. Egy akkora edzőteremnek mint a Cutler, fél-egy évet is át kell vészelnie bevétel nélkül. Aki meg S8-ast vesz, annak havi 150-200 eft nem jelent problémát üzemanyagra, akkor sem ha nincs bevétele 3 hónapig. Egyébként van arra acél tárcsa is 60k-ért, az legalább még hidegen is fog. :D Ha 1 fokkal visszaveszi a termosztátot otthon, megspórolja a fűtésen 1 heti benzinköltségét. 2 fokkal már majdnem egy egész havit. De nem hiszem hogy rászorulna, egy terem bezárása ebben a helyzetben nem (első sorban) anyagi döntés kellene hogy legyen.
2020. márc. 20. 09:51
 25/41 anonim ***** válasza:
93%
#15ke... Az S8 1milla havonta?? Szeeegény Béci! A palotája is drága? Ohh istenem segítsd meg! Vicc a válaszod...
2020. márc. 20. 17:58
 26/41 anonim ***** válasza:
23%

25-öske nem baj nem érted hogy is érthetnéd,nem csodálkozom.

A rinyálásotok egy vicc,ezért tartottok itt,amit a média tol benyaljátok,utána nézni a dolgoknak nem divat,látszik.

Igen mert úgy alkottok véleményt,hogy a hátteret nem tudjátok,de gondolom te előbbre tartasz,fogalmad sincs mennyi munka van,hogy valaki eljusson oda.

Ülj le egyes.

Tök mindegy nektek mindig lesz amin tudtok csámcsogni,most a koronavírus,szeptemberben majd megint tüntetgettek majd aztán jön egy újabb marhaság,csak lehessen ujjal mutogatni meg lehessen rinyálni.

Nektek ez számít,ez éltet titeket max.

2020. márc. 20. 18:18
 27/41 anonim válasza:
37%
Mert az ő üzlete és ő dönti el mit csinál vele, nem te és nem a gyakoris gyökerek. Sorry :)
2020. márc. 20. 19:21
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mit foglalkoztok vele hogy nyitva van vagy sem?

Nem kötelező menni!"

Te sem fogod fel a lényeget idióta. Ha a legtöbb ember olyan hülye, hogy megy nem kell alkalmat adni rá, hogy mennyenek. Tehát a telekoxolt bélánkat nem érdekli se a mások se az ország érdeke csak ő tudjon pénzt keresni. Van egy sanda gyanúm, hogy a kox üzlet is virágzik.

2020. márc. 20. 19:43
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ti a 150e nettónál meg a zárja be a termétnél tovább nem láttok."

Az én edzőm naponta keresett vagy 100 ezret mert egy edzést tízezerért tart és érdekes ők is bezártak. Aki óránként kap tízezret az nyilván nem lát tovább a havi 150 nél igaz? Te vagy a hülye proli kisbarátom. Ja és engem is leproliztál, tudod te mekkora házunk van? Sose lesz neked akkora. És én vagyok a proli. Barom.

2020. márc. 20. 19:46
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
#26 Mekkora penge! Van egy S8 hitelre... Hová $z@rjak?
2020. márc. 20. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!