Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla miért nem hajlandó...

Kathi Béla miért nem hajlandó bezárni az edzőtermeit a koronavírus-járvány miatt?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy még nincs róla rendelet, de egy ekkora sportember hogy lehet ennyire buta? Nem neki kéne példát mutatnia, ha már a vendégkörének nincs annyi esze, hogy otthon maradjon? [link]
2020. márc. 19. 00:44
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
76%
Elolvastam, kifejezetten arra reagaltam a sajat hozzaszolasom vegen.
2020. márc. 19. 16:10
 12/41 anonim ***** válasza:
79%
Kedves első én is aktívan sportoló voltam mégsem járok terembe most. Tudod a Cristiano Ronaldo is karanténba ment ő ugye nem komoly sportoló neked? Vagy a sztárfocisták akik nem mennek BL re meg bajnokságra ők is hülyék mind ugye? Bezzeg a testépítők a legokosabbak a világon. Aki meg azt írta, hogy boltba menni is veszélyes annak a baromnak meg azt írom, hogy igen az, de enni az létszükséglet edzeni meg nem te ostoba. Ráadásul otthon is lehet edzeni nekem is van vagy 150 kilóm otthon edzeni. Mármint nem én vagyok 150 kiló ha valakinek nem lenne nyilvánvaló. Tehát így járvány alatt oda kell menni ahova tényleg kell. A kérdezőnek meg azt írom, hogy a testépítés az nem egy amolyan hogyan is mondjam értelmiségi sport. Ez a sportág termeli ki a legtöbb hülyét magából. Nekik csak az számít, hogy a karjuk ne mennyen össze 1 centit meg, hogy legyen szteroid. Világjárvány? Kit érdekel? Izom legyen meg koksz más nem számít. Ész érvek ide nem hatnak.
2020. márc. 19. 17:26
 13/41 Lazy Lover ***** válasza:
24%
Mert 1 pénzéhes sz@r alak
2020. márc. 19. 17:33
 14/41 anonim ***** válasza:
77%

Mit foglalkoztok vele hogy nyitva van vagy sem?

Nem kötelező menni!

2020. márc. 19. 18:31
 15/41 anonim ***** válasza:
32%

13-aska mindenki pénzből él,segítek még te is.

Tudom ti nem pénzbő éltek se célotok se álmotok ami igaz sajnos.

Kérdező erre ennyit mondanék: Persze bezárjuk akkor mondom mennyibe fog kerülni.

Tehát

1. Bérleti díj x millió havonta és nem 1-ssel sőt nem 4-ssel kezdődik

2. Azt mondja a járulékok az is milliók

3. S8-asom lízingjét is akkor remèlem elutalod nekem az csak havonta olyan 1 millió Ft.

A tankolása havonta az minimum egy 100-as alsó hangon.

4. Említettem már ha a keràmiafék szerbíz szintén 1 gurtni alsóhangon.

4. Ja igen,Béci gyönyörű palotában lakik akkor a rezsije az havi 6-700e minimum

5. Gyermeke költsègei.

Na akkor LazyLover meg kérdező mikor utaljátok el a havi költségét Bécinek?

Szólok neki várja az utalàst tőletek,nem sok egy 10 misi így tokkal vonóval mindennel együtt hanem több.

Mi az nektek.

Ennyit a nem zárta be a termet még.

Fogalmatok sincs az élet hogy működik ez a baj,nem láttok tovább,hogy kicsit többről lenne szó mint bezárni a termet.

2020. márc. 19. 18:57
 16/41 anonim ***** válasza:
66%
Szerbíz helyett szervíz.
2020. márc. 19. 18:58
 17/41 A kérdező kommentje:
Kit érdekelnek a xaros luxusköltségei? Oldja meg akármiből, de más életével játsszon. Igen, amíg nyitva lesz, mindig lesznek hülyék, akik odajárnak, de talá neki kellene példát mutatnia ebben. Ennyit a nagy "legendáról":
2020. márc. 19. 22:24
 18/41 Lazy Lover ***** válasza:
33%
Az összes magyar testépítő egy troger bűnöző alak már be is bizonyították nem példaképek ezek....
2020. márc. 19. 22:32
 19/41 anonim ***** válasza:
61%

"Az sem neked, sem másoknak nem jó, ha hamis biztonságérzetet keltesz a fals szavaiddal világjárvány esetén. Véleményem szerint sem olyan súlyos a helyzet, mint ahogyan az a magyar közösségi médiából folyik. De ne kelts senkiben hamis biztonságérzetet olyan állításokkal amit leírtál, felelőtlenség."

Szövegértelmezés? Kiemeltem egy hozzászólást te szerencsétlen, aztán IRONIZÁLTAM. Komolyan, az emberek egy része szó szerint vesz mindent, nem tud elvonatkoztatni. Én már a járvány előtt is elővigyázatos voltam és tudtam hogyan kell például normálisan kezet mosni és hogy egy sima BKK út után is ráfér az emberre egy alapos kézmosás. A rokonaimért aggódom, idősebbeknek elmagyaráztam mi a teendő. Nem mozdulok ki, home office-on vagyok. Tehát te engem ne oktatgass ismeretlenül, mert egy k-rva mondatot nem tudsz értelmezni.

69% Köszi.

2020. márc. 19. 23:04
 20/41 anonim válasza:
14%
Mert b*zi
2020. márc. 20. 05:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!