Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek lezárták már a kondit...

Nektek lezárták már a kondit emiatt a mz idióta hiszti miatt?

Figyelt kérdés

Felháborító, hogy az egészséghez való jogot elveszik az embertől, miközben a nyuggerek, akik miatt az egész van úgy járkálnak a városban, mintha nem miattuk kerülne válságba a komplett világgazdaság.

Így garantáltan több lesz a súlyos eset, mert az emberek fizikai állapota, tüdőkapacitása, kardiovaszkulárls állóképessége egyaránt csökkenni fog...

A srác nagyon jól összefoglalta: [link]

#nyugdíjas #gyilkos nyugger
2020. márc. 18. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20-as SKH,semmi közöd hozzá.

Te hogyan és mit értél el,mire fel okoskodtok?

De 18-aska persze megkukult amikor kérdeztem mit tud felmutatni,hogy ennyire okos?

Mit ért el az életbe.

Tudod ,,Ki az akire hallgatsz".

2020. márc. 20. 18:20
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

"Te hogyan és mit értél el,mire fel okoskodtok?"

gyakori érvelés hiba, mikor a másik végzettségébe, életben elért eredményeibe kötsz bele, 14 éves kor felett marha ciki.

tipikus Drugs Bunny típusú gyúrós vagy: nagy arcú és buta, mint a föld.

azt se tudod eldönteni, mi mellett érvelsz (sikeres vagy intelligens), érvelési hibákat követsz el, olyan kifejezésekkel dobálódzol, amikről azt se tudod, mit jelentenek (személyeskedés), ráadásul annyi eszed sincs is, ha már "személyeskedés" miatt nyígsz, akkor ne kövesd el ugyanazt.

te vagy az elő bizonyíték arra, hogy a sokszor a legh_lyébbeknek van a legnagyobb szája.

2020. márc. 20. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:

22-eske nincs több kérdésem, te meg tipikus incel vagy menj rinyálj tovább.

Persze a választ kikerülitek mit várok tőletek?

Lényeg te okos vagy nagyon légy büszke magadra.

Amúgy mégegyszer gyengébbek kedvéért.

Aki intelligens az sikeres,de gondolkodj el rajta,meg szídj akkor tovább minket.

Fikázz mindenkit.

Czibók Laci videóját neked is ajánlom

,,Miért csak az antitesztek fikáznak gyúrosókat".

2020. márc. 20. 19:08
 24/27 anonim ***** válasza:
Antitestek akart lenni.
2020. márc. 20. 19:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja ez valami gyúrós szleng, én azt hittem, hogy csak te nem vagy képben azzal, hogy az antitest szó a való világban totál mást jelent mint amire te használod.

Hidd el, itt senki sem "antitest". Csak aki le tud edzeni holyszt gépek nélkül is otthon, vagy nem rinyál, meg az "egészség" mögé bújva amiért nem tudja megcsinálni a 3x50 ismétléses csigás letolását, annak ez az egész fura.

2020. márc. 20. 19:32
 26/27 anonim ***** válasza:

nem akartam ismét reagálni, mert teljesen meddő ez a vita, de komolyan Czibók Lacival jössz? :D

Czibók az egyik legbutább youtuber, akit életemben láttam.

láttam kb. 10 videóját, mindben elképesztő baromságokat hordott össze.

megnéztem most az ominózus videót. először elmondja, hogy a gyúrósok nem fikáznak másokat, csak fordítva, majd Sertés Sárának meg mindennek elhordja a gyúrósokat szidó embereket:DD

végül is csak 2 perc alatt sikerült ellentmondania saját magának.

ezen kívül régebben Oroszországot jogállamnak nevezte, szerinte a vitaminBEVÉTELEKET növelni kell (vitaminbevitel helyett), mászKül bícs-et mondott, vírusok elleni antibiotikumról beszélt (lol).

Czibók, te jó ég...az az ember az átlag magyarnál is mérföldekkel hülyébb.

2020. márc. 21. 00:40
 27/27 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is sok hülyeséget összehord Czibók, viszont sosem állította magáról, hogy ő egy géniusz, de te tipikusan az az ember vagy kedves 62%os, pontosabban magyar ember, aki géniusznak képzeli magát, és bármiről legyen szó, úgy gondolja, neki van igaza, miközben folyton azt hangoztatja, mások mennyire buták.
2020. márc. 21. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!