Én rendszeresen nézem a videóit, követem, és egyik videójában azt mondta, azért nem ment versenyzőnek(hogy utána edzeni tudjon másokat), mert nem akart szteroidozni, úgy döntött naturál marad. Mivel számomra hiteles és rengeteg tudása van táplálkozás és edzés terén, tovàbbá több mint 10 éve eddz így ez alapján azt mondom hogy naturál. Ha nem ismerném a múltját, és úgy látnám ezt a képet akkor egyértelműen arra tippelnék hogy cuccozik. Viszont az én szememben ő egy nagyon nagyon őszinte és tisztességes srác, abszolút példakép. A genetikája szerintem elég jó, pl genetikailag hatalmas(magához viszonyítva) bicepszek, széles hát, mellizomzat, optimális eredési és tapadási pontok, viszonylag szálkás. Persze neki is vannak hiányosságai pl szűk vállöv, de ezt szépen tudta kompenzálni, vagy vádli. Azért szerintem az átlag halálosan boldog lenne egy ilyen generikától...
Naturál max lehet a forma, de ha szteroidokkal akarja valaki hozni ezt a formát, az 2-3 év alatt is el lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!