Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kulcscsont törés után van még...

Kulcscsont törés után van még esély, hogy eddzek? (súlyzós)

Figyelt kérdés
évek óta eddzek (sulyzó) de csak úgy hobbiból , megszerettem , aztán 1 hónapja műtöttek kulcscsont töréssel, dróttal van összefogatva, már egész jo ahhoz képest, viszont emelni még lehetetlen ,és egyenlőre elképzelni sem tudom, hogy fekve nyomok, meg ugy kb semmit sem, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?Ha összeforr rendesen , ugyanúgy terhelhetem majd Mint előtte?
2019. júl. 20. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha sima törés, miután normálisan összeforrt, fokozatosan terhelve valszeg fogod tudni ugyan azt a szintet, mint előtte. De egyeztess a dokival.
2019. júl. 21. 10:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm , már kezd alakulni, igaz egyenlőre még csak fele annyi súlyal de ennek is örülök :) :)
2019. aug. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!