Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély még a folytatásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy sajnos eléggé megbántottam a barátnőmet...dacból azt mondtam neki hogy nem szeretem és hogy unalmas, és ezt neten :((.részleteket kérésre privátban elküldöm. De a lényeg, hogy szerelmes vagyok belé..Facebookon sokat beszélünk, mondta hogy egy nagyon pici reményt lát a folytatásra..de közben azt is hogy lehet így kellett lennie, és így találom meg az igazit..Azt mondta időre van szükséget..ez most szombaton történt (02.04)..Szerintetek hogy teheném ezt jóvá. Tényleg szeretem a iszonyúan megbántam, hogy megbántottam a lelkivilágát..2017. febr. 6. 15:31
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért és a szóismétlések miatt.
2017. febr. 6. 15:34
2/10 anonim válasza:
Tejoeg ._. ilyet minek mondtal szegeny lanynak?.. Amugy mutasd ki neki hogy tenyleg meg bantad.. En ezek utan nem nagyon bocsajtanak meg://
3/10 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Nem akarom elveszíteni...Nagyon sajnálom..Életem egyik legnagyobb hibája lenne ha nem sikerülne..
2017. febr. 6. 15:37
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan kérj tőle bocsánatot...
5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma is beszéltünk..azt írta mostantól egy hétig nem beszélünk hogyha jövőhét kedden is akarom ő, és szeretem..akkor lehet szó folytatásról..de neki is át kell gondolni.. Szerintem ez jó jel, szerintetek?
2017. febr. 6. 17:30
6/10 anonim válasza:
szerintem lehet jó jel, bár akkor tényleg gondold át, lehet neki van igaza és nem kéne folytatni, de ha igazán szereted, meg ő is téged akkor megoldható;)
7/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem, és tudom hogy ő is viszont szeret..csak nagyon megingott a bizalma bennem..Átgondolom, de nem adom fel..nagyon megbántam amit tettem és én szeretném helyre hozni..
2017. febr. 6. 20:50
8/10 anonim válasza:
amúgy nekem küldhetsz részleteket, csak most nem fogok tudni válaszolni, elmegyek itthonról, majd később tudok:)
csak az a fura, ha tényleg szereted, akkor nem mondtál volna ilyet, szerintem ez semmilyen esetben nem elfogadható. Viszont akkor ne add fel, bár nem sok esélyt látok benne, ezt nehéz megbocsájtani.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, szerencsére kibékültünk :))))) Olyan boldog vagyok, és ő is :))
2017. febr. 15. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!