Sajnos most egy hétig nem tudok edzeni, nem fogok összeesni?
Figyelt kérdés
Sajnos 12 órába dolgozom igyis kevesebbet edzek mint régen, meg most muszáj volt egy másodállást is bevállalnom, és most egy hétig képzésen leszek, sőt most ledöntött a nátha is úgyhogy ezért se mentem volna edzeni .
Kaját tartom, bcaa megy , nem fogok izmot veszíteni?
4 napja nem voltam edzeni már most úgy érzem magam mint egy puhany..
2020. febr. 26. 18:51
1/4 anonim válasza:
Dehogynem fogsz. Mitől maradna meg az izom?
Kajából vegyél vissza, mert ha nem mozogsz, az plusz kilóként fog lerakódni. Nézz meg sportolókat, akik a mozgást ugyan abbahagyták, de a kaját ugyanúgy tartják, hogy néznek ki.
2/4 anonim válasza:
1 hét alatt nem fog semmi sem történni...néha jól is jön ennyi szünet
3/4 anonim válasza:
Én két havonta mindig tartok egy hét szünetet, még jobb is az edzés utana
4/4 anonim válasza:
Nem fogsz összeesni, ha a kaja rendben van. Izomtónus nem lesz olyan feszes, de ez kb. az első edzés után rendbe jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!