Becsípődtem, most pár hétig még biztos nem tudok rendesen edzeni, addig van értelme tolódzkodni és húzódzkodni?
Ha tudsz tolódzkodni meg húzódzkodni, akkor egy szimpla kar hajlítást bicepszre, és szimpla letolás tricepszre is tudna menni. Meg talán valami tárogatás is mellre.
Vádli is tudna menni szerintem. Guggolást meg felhúzást azt felejsd el. Nézz különböző gyakorlatokat, amivel úgy tudod megedzeni az adott izom csoportot hogy nem fáj a becsípődés
Részvétem. Régebben nekem is beakard párszor, két bottal alig tudtam közlekedni, nemhogy tolódzkodni:)
Van értelme, persze, ha bírod csinálni. Kellemes Flector
tapaszozást addig is:( Ha nagyon akut, akkor menj ügyeletre diclophenac injekcióért.
Ezért mondtam hogy nézz olyan gyakorlatokat amiket tudsz csinálni esetleg. Pl. bicepszezni lehet fekve is, csigával. Gondolom tricepszezni is lehet.
Lehet nem minden izom csoportot tudod majd így megedzeni, de legalább az a pár nem fog visszafejlődni, ha továbbra is jól kajálsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!