Hobbi szinten van értelme évekig keményen edzeni, rendesen étkezni?
Ha azért csinálod, amiért egy intelligens ember: A testmozgás szükségességéért és az egészségedért, akkor a kaja már nem is kérdés. Valójában a háború előtt a világ legtermészetesebb dolga volt a mai ritkának számító "egészséges étkezés". Ez volt az alap. Az edzést meg ésszel kell csinálni, úgy van értelme.
Nagyon függ a szintedtől is. Teszem azt, én 110 kilóval nyomok fekve szériában, az nekem a hobbiszint, mert eddig jutottam el és ezt egyszerűen csak tartom, már rutinból. De ha valaki megkérdezné, hogy "hé, haver én 75 kilóval szériázom...akkor most van értelme olyan hardcore szinten nyomnom, ahogyan te vagy az már nem egészséges?".
Neked kell tudnod, hogy mikor elég az elég.
Nyilván hobbiszinten semmi értelme hardcore-háború-nemvagyokb**i-gettóniggavagyok szinten edzeni, mert kitörölheted vele és elmegy egy öncélű b***mságra az egyetlen életed nagy része. Nekem ez a fent említett erőszint, ezen felül már túl sokat kell számolgatni, dobozolni, nagyon elfáraszt az edzés, nem tudok másnap kipihent lenni, szóval...nekem ez a hobbiszint. Neked meg más lesz. Több vagy kevesebb, majd eldöntöd.
Arra értette hogy mennyit teszel érte. Addig jó amíg élvezed,egyszerű. Nem vesz el az életedből. Ahhoz hogy egy idő után tovább fejlődj áldozatokkal jár és ezt nem éri meg neki meghozni. De ha neked megéri több áldozat (mint pl amiket fent említett) akkor előrébb van neked a hobbi szint. Szerintem így értette.
Ez is változó nekem csak az edzés számít,mindent megteszek ami nem károsítja a szervezetem. Ezért dolgozok,ezért kelek fel,ezért táplálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!