Mi ertelme van az elötte-utana videoknak? Miert teszik tele a youtubeot ilyenekkel? Ennyire magamutogatok az emberek?
"Van akinek a sportrol,egeszsegröl, hogy jol erzi magat töle"
És nyilván nem ők töltik fel a videókat. Rejtély megoldva.
Vicces de általában a videósoknak ezek a legnézettebb videóik, tehát az embereket is ez érdekli. Okok:
1. Az embereket érdekli, hogy milyen szintű változást lehet elérni.
2. Motivációt jelenthet.
3. A feltöltők oldaláról pedig ahogy írtam, ez nagy megtekintészámot jelenthet, miért hagynának ki egy ilyen lehetőséget?
Motiváló lehet sok embernek, de leginkább érdekesek ezek a tranformációs videók.
Plusz mindenkiben van egy pici hiúság. Szerintem semmi baj nincs azzal ha éveken át dolgozol valamiért és azt megosztod a világgal.
Sőt ha csak egy +10 hetes diétát csinálsz valamelyest (testépítői szemmel) elhízottból kocka hasúvá.
Szerintem ezek tök jók. Nekem is van before after képem, amikor 30kgot fogytam még évekkel ezelőtt.
Meg nem sokára most is tervezek majd instára felrakni egy before after képet amin 64kg vagyok az beforeban, az afterben meg 85kg.
Basszus arról is tettem ki képet instára, hogy tandem ugrottam.
Plusz nyáron megyek bungee jumpingolni Ausztriába, amiről szintén kifogok rakni.
Meg most Április 4én Veszprémben Spartan Racere is megyek, amiről kifogok rakni.
Ha nem örökítek meg ilyen számomra érdekes eseményeket és eredményeket, akkor mire való az instagram.
Hogy unalmas élettelen objektumokat fotózzak?
Te nem szeretsz eldicsekedni azzal, ha valamiben jó eredményt értél el? Ez hozzá tartozik kb. mindenhez. Akik rajzolnak, azok is megteszik, hogy újrarajzolják 1-2-5 éves munkájukat egy ilyen volt-ilyen lett képhez, hogy megmutassák, mennyit fejlődtek. Olyan sportokban pedig, ahol nem az esztétika a lényeg, azt mutogatják, menyit javult a teljesítményük (mennyivel gyorsabban vagy mennyivel nagyobb súllyal).
Például van olyan videú, ahol day0-ban azt mitatja, másfél húzódzkodást és 10 fekvőt nem tud lenyomni, egy 90 napos callisthenics edzés után meg nyomja, mint a gép. Ez semmiben sem más. Ilyen az emberi természet.
"Szerintem semmi baj nincs azzal ha éveken át dolgozol valamiért és azt megosztod a világgal."
Senki nem kíváncsi rá.
Magamutogató, eltorzult értékrendű személy lehetsz. Igazi y generációs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!