Könnyebb lesz később a kellő kalória bevitele?
sziasztok, már egy fél éve edzek, de nem volt túl sok eredménye mivel kevésbé vettem komolyan , most viszont elkezdtem számolni a kalóriákat amiket eszek, és végre látom, hogy mennyire keveset is eszek néha( pedig sokáig úgy voltam, hogy tele eszem magam és az bőven oké... hát nagyon nem xd )
ektomorf testalkatom van, és eléggé sovány is vagyok, de most tényleg teljes erőbeadással végig csinálom ezt, de jó lenne tudni, hogy egy idő múlva könnyebb lesz-e megenni a megadott tápérték mennyiségeket, mert jelenleg az utóbbi 1 héten amikor már csináltam minden egyes nap szenvedés volt.
(Félre ne értsetek ha nem akkor is csinálni fogom, mert sz@r a sovány élet)
előre is köszi a válaszokat! 19/f
Nekem ugyanez volt. Nagyon keveset ettem, kalória számolásnál kiderült, hogy tényleg. Amikor már azt az adagot ettem, amit kellett, akkor minden nap végére már hányingerem volt/fájt egy kicsit a hasam. Ez persze nem jó, de 1 hónap alatt kb hozzászoktam. Ma már egyáltalán nincs ilyen probléma, többet is simán tudnék enni.
Én kicsit könnyítettem azzal, hogy több zsírt ettem, így azért könnyebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!