Kövéren edzés, diéta nélkül?
Régen elég jó kondiban voltam, de egy balesetben offos lett a bal térdem és azóta nem edzettem.
Ez több, mint 5 éve volt...
Azóta feljött 40 kiló. ://
Na most a lényeg.
Nem bírom a diétát és az edzést egyszerre, már próbáltam többször is.
Ezért arra gondoltam, hogy kb. 2 hónapig nem diétázok csak elkezdek edzeni, hogy a meglévő izomzatomhoz legyen még egy kis plusz és aztán kezdenék diétába az edés mellé.
Azért nem veszett ez minden izmom csak nagyon bezsírosodtam és vizesedtem.
Szerinted, ha ezt így csinálom, akkor milyen eredményre számíthatok?
Köszi, ha elolvastad.
Mit jelent(ett) a diéta nélkül (milyen étrendet)?
Milyen diéta az, amit nem bírsz az edzéssel párhuzamosan?
Illetve amikor a "megy-e együtt " kérdést próbáltad, az az
edzés újrakezdés elején volt, vagy már később?
Lehetseges, de fontos hogy a kaloriadeficit ne legyen sok.
Eloszor is tudd meg mennyi az a kaloria amivel tartod a sulyod es abbol vonj le 20%ot es ez kezdetnek jo lesz.
Edzes az mehet legalabb kozepes intenzitassal, ugy hogy minden izomcsoportot megedzel 2x egy heten.
Minel tobb alacsony intenzitasu mozgas mint pl setalas, turazas, biciklizes, uszas stb. is segiteni fog a fogyasban.
A sok okoskodónak leírom gyerek szinten is...
40 kiló plusz van rajtam. Ha felmászok a 3. emeletre már kész vagyok.
Ha kicsivel kevesebbet eszem, mint a napi kalória szükségletem + elkezdek edzeni (amit 5 éve nem csináltam) akkor ez olyan nagy megterhelés a szervezetemnek, hogy rosszul vagyok, össze akarok esni.
Így már világos?
Persze hogy szar a diétám, mert csóró vagyok.
Diéta alatt azt eszem ami van itthon csak kevesebbet.
Annyi, hogy a szénhidrátot csökkentem.
Ja és nem eszek csipszet, csokit, sütit, kólát stb mert ezeket utálom.
Remélem így már mindenkinek világos.
Légyszíves most már csak az írjon választ, aki tud a kérdésre válaszolni és nem csak közhelyekkel traktál.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!