Miért vagytok a táplálékkiegészítők ellen?
Nem mindegy nektek, ki mire költi a pénzét?
Vagy arra nem gondoltok, hogy valakinek jól esik inni pl. fehérjeturmixot? Netán nem tud eleget enni egy nap és jó, ha van otthon neki egy tasaknyi por?
Magam részéről nem vagyok ellene.A kérdés is fura.A legszebb ebben a kondizásban,vagy hívd aminek tetszik,hogy mindenki azt csinál amit akar.Ez nem csapatjáték,hogy nekem tetsszen,vagy ne tetsszen bármi is.Otthon edzek.Így simán megteszem,hogy teljesen le..arom,hogy ki,mit,hogy,mennyiért,hányszor csinál,vagy nemcsinál.
Mindenki szeggyen amit akar,meg jónak lát,és kész.
Én is azt teszek ,meg eszek,amit akarok.És nem érdekel k.vára,hogy erröl mások mit mondanak,vagy gondolnak.
Ne foglalkozz másokkal,hanem magaddal!!Ha jolesik,vedd meg a saját pénzeden,idd meg,a többi meg nem számít!
Nem vagyok ellene.
Mindenki arra költ amire akar.
Azt szúr amit akar stb stb.
Akinek ez nem tetszik annak hiányzik valami az életéből hogy muszájnak érzi hogy mindenbe beleavatkozzon.
Azzal meg nem lehet mit tenni ha valaki olyan hülye hogy birka módjára megy mások után pl szteroid használat.
Ha a 90es években élnénk akkor azt mondom oké
De manapság kb egy versenyre feltudnál készülni úgy hogy bármilyen guru segítségét kérnéd.
(nyilván nem mro színvonalra gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!