Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő kollegák! Hogyan...

Testépítő kollegák! Hogyan védekeztek szórakozás esetén az izomlebontás ellen?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, aki kigyúrta magát, és nem csak otthon a négy fal között akar hokizni, az annyi fesztiválra megy el, amennyire csak tud. Legábbis én így gondolom, akkor minek edzettem volna?

Általábnan én fehérjeszeleteket tolok, plusz BCAA ilyenkor jól jön, mégha sokan ellen is vannak.

Azért egésznap a strandon nehéz betartani a kaját, ehhez nem fér kétség.

2019. aug. 6. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ja igen, ha edzel akkor feltétlen menni kell fesztiválra igaz, mást nem lehet csinálni nyáron, fesztivál vagy otthon ülni, elvégre 2019más lehetőség nagyon nincs igaz? B*szhatod a bcaa-t, ha össze vissza iszod magad.
2019. aug. 6. 20:03
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

Ez az egyes elég fusztrált egy egyed. Ne foglalkozz vele báttya!

Szerintem jó lesz az. BCAA igen is nagyon hatékony, teszi a dolgát. Azt javaslom én is.

Esetleg tehetsz egy próbát Biotech Meal Replacementtel.

2019. aug. 6. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
[link] Ez a bevált módszer.:)
2019. aug. 6. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem bolond, aki ilyen korlátok között éli az életét, lemondva minden jóról, azért hogy pár kocka legyen a hasán. Könyörgöm, kit érdekel ez... nem jobb átlagos aputest és élvezni az életet?
2019. aug. 6. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Tizenévesen még éltem az ilyen bulikat, de huszonévesen, mikor megtalálod az életed barátnőjét, nem hiszem hogy fesztiválra akarsz majd járogatni :D
2019. aug. 6. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Minek barátnő, ha egy baszó formával egész nyáron lehet csajozgatni?
2019. aug. 6. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
Mert ha nem lennél ilyen naív kisgyerek, akkor rájönnél hogy az élet nem arról hogy szétb*zod az összes csajt a feszten.
2019. aug. 6. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
5%
Pedig arról szól 😅
2019. aug. 6. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
#4 aputesttel meg le lehet koccolni ebből a kategóriából. Irány a kardiológia, nemsokára úgy is jön az infarktus...
2019. aug. 6. 20:40
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
22vagyok, 240et húzok, 135öt nyomok, 210et guggolok. Másnak pattogj kishaver, én csak elmondom a véleményem, de te nem véletlen van 38%-on kishaver.
2019. aug. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!