Miért vagytok a táplálékkiegészítők ellen?
Nem mindegy nektek, ki mire költi a pénzét?
Vagy arra nem gondoltok, hogy valakinek jól esik inni pl. fehérjeturmixot? Netán nem tud eleget enni egy nap és jó, ha van otthon neki egy tasaknyi por?
Nem vagyok én sem ellene. Az emberek nagy részének tényleg teljesen felesleges, de ha van rá kerete, és élvezetből eszi, issza, akkor egészségére. Csak kényszerből ne tolja le a torkán, ha nem ízlik neki, mert "kell az edzéshez", és ne onnan vegyen ki rá pénzt, ahonnan nem kéne. Bár ez utóbbi nem rám tartozik, viszont a környezetéből válthat ki ellenérzéseket.
Én is szedek kiegészítőket, sokat kísérleteztem, volt, amelyiktől rosszul is lettem (2 napig hánytam, mert nem tudtam egy allergiámról, és megmérgeztem magam tulajdonképpen). Nyilván ekkoriban kaptam én is az ívet. Most már nem, mert minimálisan költök rá, és tudom, mi az, amire szükségem van, és nem is öl meg.
Nekem csak az zavar, hogy az emberek sokszor az energiájuk 90%át olyan dologra használják, amik csak az eredmény 10%át hozzák.
Ebbe bele tartozik a táplálékkiegészítők is, mert azok csak akkor érzek akármit is ha van egy normális táplálkozás mögötte.
Pl.: Ez adott terméktől függ, de mondjuk hogy van 1 adagban 20g fehérje, ami egy hihető adag.
Ezzel az ég világon semmit sem ér az adott illető ha 250g fehérjét kéne bevinnije maximum akkor ha normális táplálkozás mellett csinálja.
Amit garantálok hogy a konditeremben az emberek nagyrészének, sőt azt is mondanám hogy (persze hasraütés szerűen) hogy a 95%uknak nincs, mégis kb mindenki használ téplálékkiegészítőket sokszor úgy hogy amúgy semmiben sem segíti őket.
Szóval engem nem érdekli ki mire költi a pénzét, csak zavar ha valaki hülyén viselkedik és még racionalizálja is magának a viselkedést annyira hogy ha szólok akkor ő húzza fel magát.
Engem csak ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!