Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érdemes pre workout...

Hogyan érdemes pre workout (edzés előtti pörgetőt) választanom?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Nutrend N1 névre keresztelt booster-t használom és fél adaggal többet is iszok meg belőle edzés előtt, de semmi. Alig pörget fel, vagy épp fel sem pörget. Ma edzettem kb 2 hét kihagyás után és semmi. Valamit én csinálok rosszul, vagy váltani lenne érdemes ?

2020. jan. 19. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mert amit egy pre-ben megérzel a legjobban, ami felpörget az a koffein

és ahhoz, ha rendszeresen fogyasztod, hozzászokik a szervezeted

szóval vagy limitálod a használatát heti 1-2re, vagy folyamatosan növeled a dózist ami hosszú távon elég egészségtelen.

esetleg ha az jobban tetszik, csinálhatsz olyat is hogy 2hét on 2hét off

2020. jan. 19. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Nekem nem igazán jöttek be ezek a vackok. Egy komplex amino sokkal inkább megdob, mint ezek a no fokozók, koffer tartalmú akármik.
2020. jan. 19. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt rontottad el, hogy fel akarsz pörögni tőle. Ezek a készítmények arra jók, hogyha 0 energiával mész terembe akkor visszadob egy alaphelyzetbe inkább, de ne várd hogy hypoljon meg szétbaxd a termet...:)
2020. jan. 20. 00:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Nem vártam, hogy szétb@aszhassam a termet kedves válaszoló :D

Csak azt gondoltam, hogy ad egy kis boostot :D

De kipróbálom ezt az "1 hét on-t 1 hét off-ot"

Bár kb 1 hónapja használom, ezek azerint gyorsan alkalmazkodott a szervezetem.

Köszönöm mindenkinek :)

2020. jan. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!