Protein port vízzel vagy tejjel szabad inni? Shakerből vagy pohárból?
Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 13:06
1/4 anonim válasza:
Amivel kobban szereted, nekem tejjel nem jön be az állaga, shakerrel viszont jobban elkeveredik, viszont utána kiöntheted pohárba, ha úgy jobban esik.
2/4 anonim válasza:
Ihatod bármelyikkel, csak praktikusabb vízzel. Megcsinálni shakerben jobb, ha nem akarsz sokat mosogatni, abból is iszod meg.
3/4 anonim válasza:
Ahogy jól esik. Tejjel szerintem jobb az íze, talán egy picit laktatóbb is, csak nekem ekkor derült ki, hogy laktóz érzékeny vagyok, így meg lettem lőve.
Ha pedig leveszed a shaker tetejét, akkor kapsz egy műanyag poharat.
Úgy idd, ahogy neked ízlik, abból, amiből neked tetszik.
4/4 anonim válasza:
Én tejjel, banánnal és egy kis cukorral iszom banánturmixnak. Ez az edzés utáni jutalom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!