Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tovább? Többi lent

Hogyan tovább? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2018 Szeptemberében kezdtem el edzeni akkor voltam 55 kg 175 centisen azóta sikerült 65 kgra felhúznom magamat, nem nőttem azóta. Úgy érzem hogy 2-3 hónapja stagnálok, nem haladtam. Mi lehet a gond? Rengeteget eszem,ezzel nem volt gondom. Lehetséges hogy a fehérje bevitel a kevés? Mivel ektomorf vagyok, így az 5-8 közötti ismétlést használtam, ami be is vált. Ezen kell változtatni most?

Koszonom a válaszokat

2020. jan. 2. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Én is így vagyok. Én 55kg voltam 185 centihez anno! most 75kg vagyok és 1 éve stagnálok

bármit csinálok, nem tudok feljebb menni

lehet ennyi volt bennünk, alapból igen vékonyak vagyunk, és elképzelhető ebből többet nem lehet kihozni :(

2020. jan. 2. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Sztem a fehérjével lesz a gond. A kaja nálam oké, szinte mindig ennék
2020. jan. 2. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nagyon kevés infó, de ha átlagot vonok, akkor egy cikket, illetve az összeset ajánlanám az oldalról, de most csak egyet linkelnék.

[link]

2020. jan. 2. 23:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Mire vagy kíváncsi?
2020. jan. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!