Meal prephez nektek milyen megoldás vált be?
Már egy ideje meal prepelek.
Általában este 2 napra előre megcsinálok minden étkezést és ezt műanyag ételhordókba rakom el.
Eleinte üveget használtam, de kicsit túl nehéz és csörögnek. Nem mintha az a picit súly sokat dobna, de egyetemen nem jó hordozgatni.
Így áttértem műanyagra, csak kevésbé tűnik higénikusnak és legrosszabb, hogy nagyon sokat mosogatok, amivel nem az a baj, hogy lusta lennék rá, csak egyátalán nincs időm.
Ezért arra gondoltam, hogy ilyen eldobható elviteles dobozokat rendelek, ami műanyag evőeszközökkel és szimplán csak eldobom ha végzek a kaja adaggal.
Megsporólva a mosogatás felét és nem kéne a kaja maradékos piszkos, és érezhetően napvégére már valamennyire büdös dobozokat viszegetnem magammal.
Na a lényeg.
Közületek van valaki akinek bevállt egy adott webshop és azon belül egy adott eldobható étel doboz?
Ezt azért kérdezem, mert nem akarok egyesével rendelgetni példaként, hogy eldöntsem melyik a legjobb, hanem rögtön nagy mennyiségben csinálnám.
Esetleg ha valaki tud fizikális boltot Budapesten és környékén ahol meg is lehet őket nézni.
Tudom, tudom, a google, amit már néztem is és egyedül is megtudom oldani, de kíváncsi vagyok hogy van-e valakinek tapasztalata ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!