Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Öt hónapja járok edzeni és...

Öt hónapja járok edzeni és egy ideje fáj a hátam, ma voltam orvosnál és azt mondta, hogy hagyjam abba az edzőtermet, ha nem akarok nyomorék maradni. Szerintetek keressek fel más orvost is?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem csak nekem nem kell, hanem egy egész generációt nyomorékká tesz és felejtsem el a súlyzós edzést.
2019. dec. 4. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert a sajátsúly nem súly?...
2019. dec. 4. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
11 buta
2019. dec. 4. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyújtani mindig kell

Szerintem eddz, de óvatosan és ne a túl megerőltető súlyokkal, a hátat terhelő gyakorlatoknál különösen (inkább kisebb súllyal és kevesebb ismétléssel), nehogy baj legyen, ha pedig érzed hogy fáj, akkor pihentesd 1-2 hétig amíg el nem múlik a fájdalom

2022. jan. 1. 02:40
 14/14 anonim ***** válasza:

A saját súly is súly, és ha csak saját súllyal edzel, ugyan olyan kötöttek lesznek az izmok... az edzéshez a nyújtás is hozzá kell tartozzon... ennyi

Nem véletlen jógázik rengeteg testépítő az edzés mellé... pl Jay Cutler...

2022. jan. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!