Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lehet az étrendemmel a baj?

Mi lehet az étrendemmel a baj?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, pár hónapja kondizok, de nem fogytam semmit, csak úgymond “kivállasodtam”.

176-178 cm magas vagyok és mellé 70-72 kiló.Le szeretnék menni 68 körülre, hogy látszódjanak a “kockák” De hogyan?

Egy napi étkezésem kb ilyen:

Reggel egy szelet natur csirke+rizs

Tizorai(neha) zsirszegeny turo vagy alma

Ebed: iskola miatt sajnos keson van lehetosegem ebedelni, ez altalaban natur hus 2-3 szelet salataval

Uzsonnara jogurt

Vacsorara neha becsuszik egy vajas kenyer, de ez is altalaban natur hus rizs.Emellet napi 2 liter folyadekot beszik. Es vegere az edzesrol: heti 3 sulyzos edzest vegzek es 4 kardio jellegut, neha a sulyok utan kardiozom.

Elore is koszonom a valaszokat!

2019. dec. 2. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél, de nem fogysz, akkor vagy vigyél be kevesebb kcal-t vagy égess el többet.
2019. dec. 2. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Túl sokat eszel, meg az étrendet sem jó, de annak a fogyáshoz köze sincs a te esetedben.

Csak egyél kevesebbet.

2019. dec. 2. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagyorára menjen a hús sali, ne ebédre. Ebédre menjen az a csirke rizs, ami ebédre menne. Figyeld magad 1-2 hétig, ha nics változás, csökkents a rizs adagokon.
2019. dec. 3. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!