Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vagyok minden edzés...

Miért vagyok minden edzés után rosszul?

Figyelt kérdés
Minden eggyes edzés után hányingerem van szédülök nagyon rosszul vagyok egyszóval néha szedek edzés előttit pro aminót és rendszeresen fehérjét......lehet hogy leesik a cukrom? Vagy annyira megerőltetem magam edzéskor? Nemtudom de kérlek adjatok valami tippet mert így nagyon elveszi a kedvemet
2019. dec. 2. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ebbol amit irtal mindketto lehetseges. Mit eszel edzes elott, mikor es hogy edzel? Pihensz eleget, dolgozol, sulizol?
2019. dec. 2. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Necces hogy leesik a vercukrod. Egyel wgy ket szolocukrot edzes kozben. Elotte mit eszel? Meg egesz nap?
2019. dec. 2. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Sulisvagyok edzés előtt nemszoktam enni 1/2 órával minimum és jól eszek mármint jó kajákat naponta csirkemell rizzsel folyadékot keveset iszok sajnos de probálok odafigyelni rá nemlehet hogy azért mert mindig 110%akarok teljesíteni az edzéseken? Amúgy az alvással vannak bajok keveset alszom 6/5 óra maximum
2019. dec. 2. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is a cukrod lehet.
2019. dec. 3. 02:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Mennyivel szoktál edzés előtt enni?

Nekem pl minimum 2 órával kell előtte ennem, ha a törzsemet nem érinti, csak (fekvenyomás/kar/stb... gyakorlatok) vannak, és minimum 3-3,5 óra kell, ha érintik a gyakorlatok a törzsemet (has/guggolás/felhúzás)

Ha nem hagyok ki ennyit a kaja és az edzés között én is rosszul vagyok.

Próbáld ki, hogy ha elhagyod az edzés előttieket az segít-e, aztán ha elhagyod az edzés előttit, és előtte pár órával már nem eszel az segít, vagy ront-e a helyzeten.

Illetve ahogy a többiek írják szőlőcukrot vigyél, mert az is segíthet, ha az relatív gyorsan meg is szünteti a problémát, akkor valószínűleg tényleg a cukrod esik le.

Egyébként egy olyan edzésnapod, ami után rosszul vagy hogy néz ki?

Milyen gyakorlatok, és mennyi idő?

2019. dec. 3. 09:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Edzes elott 2-3 oraval egy nagy mennyisegu komplex szenhidratot tartalmazo etel, edzes elott meg semmi, foleg nem feherje. Azzal hogy edzes elott par oraval nem eszel, elotte meg feherje, csak egy teljesen folosleges vercukor ingast generalsz.
2019. dec. 3. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Az edzésem úgynézki hogy hazaérek suliból kb 3 kor eszek valamit 4 kor már teremben vagyok egy hétfői nap mellezek fekvenyomás tárogatás és hasonló gyakorlatok az edzésem 1/2 óra de fullig nyomom nincs olyan hogy menne még 2 demár inkább pihenek mindig fulladásig megyek vége az edzésnek leüllök 10 percre megiszom a fehérjét és már alig bírok felkelni elkezdek borzasztóan szédülni hányingyerem van edzés után jópár óráig nemtudok semmitse enni a fehérje is erőlködve megy csak le
2019. dec. 7. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"3 kor eszek valamit 4 kor már teremben vagyok egy hétfői nap mellezek fekvenyomás tárogatás és hasonló gyakorlatok az edzésem 1/2 óra de fullig nyomom nincs olyan hogy menne még 2 demár inkább pihenek mindig fulladásig megyek vége az edzésnek leüllök 10 percre megiszom a fehérjét "

Ez igy elejetol a vegeig borzasztoan rossz. Ha 3-kor eszel, 5 utan legyel a teremben. Amit 3-kor megeszel 4-kor meg a gyomorban van (kesobb is csak kevesebb vert igenyel az emesztes). Iktass be pihenoket, szuperszettet nem erdemes egy izomcsoportra csinalni (illetve erdemes lehet, de az egy mas vilag), es a bukasig vegzett sorozatok NEM feltetelei az izomfejlodesnek. Izo.mcsoportonkent egy gyakorlatban menj bukasig, maximum 2 sorozatban.

Minden sulyzos edzesnel prio az ero, de ez iskolapeldaja a sulyzos edzesben ertelmezett tobbet esszel mint erovel esetenek. Eddz, ne "barmolj" a sulyokkal. Abszolut nem negativum vagy kritika, csak egy jo tanacs. Nem csak az edzes utani kimerultseg es hanyinger elkerulese erdekeben, hanem a komplett fejlodesed tekintve.

2019. dec. 7. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget 💪
2019. dec. 8. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!