Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Ti az étrend...

Testépítők! Ti az étrend kiegészítős dobozokat ha ki ürül eldobjátok vagy gyűjtitek? Például szekrény tetején, stb.

Figyelt kérdés

2019. nov. 29. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hülye 10-en éves fejjel gyűjtöttem, hogy lássam hónapról hónapra mennyivel fa_zább csávó vagyok, de mikor már 50-60 doboz meg 20-30 vödör fehérje összegyűlik bónuszként 30-40 vitaminos dobozzal, nem buli. :D Nagy részét kidobtam, egy részét meg hasznosítottuk a családon belül. Ugyan olyan jól mutat a garázsban a fehérjés vödör mint szerszám, autó alkatrész vagy csavar"főzelék" tároló, mint édesanyám szekrényében a monster pakos vagy vitargos doboz konyhai nyersanyag, vagy nagymamám teraszán a 7 színű sciteces virágtartó. :D
2019. nov. 29. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Több száz dobozom van már. Terveim között szerepel, hogy egyszer, ha kellően nagy lesz a gyűjteményem akkor nyitok egy táplálékkiegészítő múzeumot.
2019. nov. 29. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Régebben igen.

Amint sok lett mentek ki a garázsba és egyéb kinti felhasználásra pl csavartartónak tökéletes :D

2019. nov. 29. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy gyűjtöm, de el szoktam tenni őket. Jól jönnek ha hirtelen kell valami doboz valaminek a tárolására, rendszerezésére. De vannak horgász ismerőseim, ők is előszeretettel hordják tőlem a vödröket, dobozokat csalit meg etetőanyagot tárolni, illetve gyéb dolgokat. Mások lisztet cukrot tárolni kérik el, de vannak ismerőseim akik virágokat ültettek beléjük. Szóval nem gyűjtöm, hanem elteszem és elajándékozom ha valakinek szüksége van rájuk.
2019. dec. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!