Lehetek személyi edző a youtube-on papírok nélkül?
Figyelt kérdés
2 éve kezdtem az edzést, de sok mindenkinek elmondtam már mit hogyan kellene csinálnia és egyikük sem bánta meg, hogy rám hallgatott. Szeretnék segíteni az embbereken, akár testépítőknek is. Hogy lehetne belekezdeni? Szerintetek nagyobb online testépítő magazinok hírdetnének engem később, ha jó vagyok?2019. nov. 22. 13:40
1/4 anonim válasza:
Igen, sorban fognak állni, hogy hirdethessenek téged
2/4 A kérdező kommentje:
Miért, ha jó vagyok, akkor miért ne hírdetnének? Testépítésről adok tanácsokat, ami nekik is a témájuk, így ez nekik csak jó.
2019. nov. 22. 14:51
3/4 anonim válasza:
Szerintemegy kicsit telített a "piac"... sokan a youtube videó ilyen témában, az emberek megnézik a nagyobb csatornákról a gyakorlatokat, és már angolul is egyre többen tudnak. A fizikumod egy fontos kérdés, hogy mit értél el, mert attól hiteles. +valami újat vigyél bele. Én szívesen néznék videókat pl olyan témában, hogy hogyan lehet felmérni magad hogy mennyit engedhetsz meg edzésben, hogy ne legyen túledzés. Mert elvan minden kezdő halmozva gyakorlatokkal és intenzitásfokozó technikákkal, ezeket mindenki ismeri, de az, hogy a sok kis tudást hogyan ne egy elaprózott edzéstervbe rakd össze, az szerintem már egy nehezebb kérdés. Vagy például a hogyan válogass gyakorlatot kérdés, mivel nem mindenkinek ugyanaz jön be. De ez csak 1-1 példa, ha nem a megszokott szarokat hozod, az 5 hiba fekvenyomáskor meg nemtom, akkor lehet akadnak majd követőid. Tanulj meg edzésmódszertani cikkeket is fordítani külföldi weboldalakról. Arra nemtom a választ hogy fog-e bodys magazin hirdetni.
4/4 anonim válasza:
Mivel 2év alatt nem érhettél el olyan hű de jó formát,így hiteles se lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!