Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen iskolát kell elvégeztek...

Milyen iskolát kell elvégeztek ahhoz, hogy személyi edző legyek?

Figyelt kérdés

Miből kell érettségiznem? Milyen egyetemre/főiskolára menjek hogy személyi edző legyek?

Nagyon érdekel a téma, szeretném megtervezni emberek étrendjét és edzes tervet, majd pedig segíteni szeretném őket életmód váltással kapcsolatban is.

Csak nem tudom hogy így hogyan tovább.

16/L (gimis)

2019. szept. 30. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy OKJ tanfolyam kell hozzá.
2019. szept. 30. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De a TF-en is leteheted a edző szakot.
2019. szept. 30. 22:36
 3/6 subrette ***** válasza:
100%
Papíron lehetsz személyi edző OKJ-s végzettséggel. De ez szerintem hosszú távon nem sokat ér, olyan gyorstalpaló. Neked nem ez kell. Fiatal vagy, nem vagy lekésve semmiről. A középiskola után irány a Testnevelési Egyetem, testnevelő-edző BSc alapszak. Addig pedig sportolj sokat, mert a saját tapasztalat, hitelesség nagyon fontos. Sok edző csak betanult szövegeket tud mondani.
2019. okt. 1. 03:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok valamit mondani a tesi egyetemről? Muszály hozzá tesiből érettségizni? Nagyon nem szeretem a tesis gyakorlatokat(talaj, magasugrás) csak a gombasztikát, futást stb. Viszont edzeni meg nagyon szeretek.
2019. okt. 1. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mia hererák az "gombasztikát"?
2019. okt. 1. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:

*gimnasztikát :)

Elnézést

2019. okt. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!