Milyen iskolát kell elvégeztek ahhoz, hogy személyi edző legyek?
Figyelt kérdés
Miből kell érettségiznem? Milyen egyetemre/főiskolára menjek hogy személyi edző legyek?
Nagyon érdekel a téma, szeretném megtervezni emberek étrendjét és edzes tervet, majd pedig segíteni szeretném őket életmód váltással kapcsolatban is.
Csak nem tudom hogy így hogyan tovább.
16/L (gimis)
2019. szept. 30. 21:54
2/6 anonim válasza:
De a TF-en is leteheted a edző szakot.
3/6 subrette válasza:
Papíron lehetsz személyi edző OKJ-s végzettséggel. De ez szerintem hosszú távon nem sokat ér, olyan gyorstalpaló. Neked nem ez kell. Fiatal vagy, nem vagy lekésve semmiről. A középiskola után irány a Testnevelési Egyetem, testnevelő-edző BSc alapszak. Addig pedig sportolj sokat, mert a saját tapasztalat, hitelesség nagyon fontos. Sok edző csak betanult szövegeket tud mondani.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok valamit mondani a tesi egyetemről? Muszály hozzá tesiből érettségizni? Nagyon nem szeretem a tesis gyakorlatokat(talaj, magasugrás) csak a gombasztikát, futást stb. Viszont edzeni meg nagyon szeretek.
2019. okt. 1. 08:55
6/6 A kérdező kommentje:
*gimnasztikát :)
Elnézést
2019. okt. 1. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!