Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 200kcal-lal növeltem a napi...

200kcal-lal növeltem a napi kalóriabevitelem és 1 hét alatt majdnem 2 kilót híztam. Ez normális vagy a mérleg romolhatott el?

Figyelt kérdés

2019. okt. 27. 01:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez nem hülyeség.Minek tömjem magam puffadásig,ha eszek 2 kanál zsírt és máris kcal pluszban vagyok anélkül,hogy megerőltetném a gyomrom?
2019. okt. 27. 18:31
 12/14 anonim ***** válasza:

11#

Lol ezt már egy másik kérdésnél megbeszéltük, hogy nem kéne tele tömnöd magad kajával ha napi 5x ennél, de te valamiért este eszek 2x vagy 1x, még reggelizni sem reggelizel.

Úgy persze hogy halálra tömöd magad.

Amúgy meg gratulálok a tömény zsír fogyasztáshoz. Amit velszedtél az biztos nem izom. :D

(Mármint ha nem troll kérdés)

2019. okt. 27. 20:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tudok napközben enni,rossz az emèsztésem.Evés után mindig felpuffadok,nincd kedvem munkahelyen szarni járni állandoan

Inkább beviszem este a kaját

2019. okt. 27. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Bélflórádat kéne rendezni jó minőségű probiotikummal. Utána jól kell legyél. Ha nem, allergéneket kelle nézni és azt miket szedsz.
2019. nov. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!