Normális, hogy a mérleg ennyi eltérést mutat? Nektek is így működik?
Figyelt kérdés
Amikor először ráálltam 42,1-et mutatott kb,másodszor mikor ráálltam 41,6 majd 41,2 között ingadozott,aztán elkezdett még lejjebb menni.Még egy párszor ingadozott aztán 41,6-on megállt.Most megént elővettem és megint ingadozik!Ez normális?Ma vettük.A múltkori is ingadozott,azt hittük,mert hogy olcsóbb fajta volt.Most drágábbat vettünk,de mégis bugol.:/2017. jún. 21. 16:50
1/3 anonim válasza:
Sajnos ilyenek a mérlegek. Én is próbáltam már többfélét venni, de mindegyik rossz volt. Volt olyan is, ami 130 kilóval többet mutatott, mint a súlyom :D (és ez nem vicc, vissza is vittük)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)Egyébként rájöttem a módjára,most már valamelyest változatlanul mutatja a súlyomat.
2017. jún. 21. 18:34
3/3 anonim válasza:
Próbál meg mozdulatlanul állni rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!