Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők ti is van hogy...

Testépítők ti is van hogy egész héten edzzenétek? Hogy vezetitek le a feszkót?

Figyelt kérdés

Fél éve edzzek és hát aszt mondta a tesi tanár elég igéretes vagyok akár erőemelésbe is, egyébként ő is járatos ebbe a sportban, régen csinálta.

Néhány adat:

Fekvenyomás: 100kg

Felhúzás: 150kg

Evezés: 75kg

Mellről nyomás: 50kg )ez kicsit le van maradva)

Bicepszezés francia rúddal 45kg

Fél éve edzzek mindössze, szóval nagyon megy a dolog, ilyen adatokat tudok felmutatni 17 évesen !!!

Utóbi időben azonban nagyon ideges és ingerűlt vagyok ha valamelyik nap nem tudok edzzeni a regeneráció miatt, gyakran a falat verem itthon, vagy az asztalt csapkodom.

Ti hogyan vezetitek le a feszűltséget? Van valami kiegészitő tevékenység?

17F

2019. okt. 21. 18:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
63%
Ahha, tesi órán kondiba mentek :D. Na jól van, menj vissza órára kisfiam, ülj le, egyes.
2019. okt. 24. 13:59
 22/42 A kérdező kommentje:
Nem csak az alfák választhatnak mint pl. én tobbi nyomi meg ugrolotelezik vagy kezilabdazik
2019. okt. 24. 14:18
 23/42 anonim ***** válasza:

Miért ne mehetnének középsuliban tesin kondiba?

Én is ott kezdtem... Normálisabb helyeken van terem. És normális tanár is akad aki nem csak futtatni tudja a diákokat.

2019. okt. 24. 16:36
 24/42 A kérdező kommentje:
Kevesek vagytok
2019. okt. 24. 20:41
 25/42 anonim ***** válasza:
Te meg kamu, és elég keményen kisebbségi komplexussal küzdesz.
2019. okt. 24. 21:18
 26/42 A kérdező kommentje:
Nagy az arcod mas kerdesek alatt is 70es vkinek kicsit visza kellene vennie ha magadnak nem sikerul oreg..
2019. okt. 25. 09:19
 27/42 anonim ***** válasza:
Ne törődj a 70esssel. Fusztrál kis gyerek. Nekem is állandóan bedumál, amikor meg rákérdezek, hogy mit tud felmutatni akkor megy a mellébeszélés. Tipikus lúzer.
2019. okt. 25. 09:23
 28/42 anonim ***** válasza:

"Nagy az arcod mas kerdesek alatt is 70es vkinek kicsit visza kellene vennie ha magadnak nem sikerul oreg.."

Nekem nagy az arcom? Te élvezel itt mindjárt el attól, hogy 160 kg-al guggolsz. Tiszta vicc vagy ember :D

2019. okt. 25. 09:55
 29/42 anonim ***** válasza:

"Ne törődj a 70esssel. Fusztrál kis gyerek. Nekem is állandóan bedumál, amikor meg rákérdezek, hogy mit tud felmutatni akkor megy a mellébeszélés. Tipikus lúzer."

Lehet konkrét példát mondani, mert így nem tudom miről beszélsz. Szerintem keversz valakivel, de ha gondolod, szívesen leírom, hogy mit tudok felmutatni, csak semmi értelme nem lesz, mert úgyse fogod elhinni. Akkor meg minek törjem magam?

2019. okt. 25. 09:57
 30/42 A kérdező kommentje:

Menj a nyuggerklubba oreg ne itt eld ki magad.

Masik kerdesnel irtad nem is guggolsz akkor mit akarsz? Le vagy pipalva pajti

2019. okt. 25. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!