Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen átalakulás tényleg...

Egy ilyen átalakulás tényleg csak 3 hónap? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 20. 04:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha rá katt a képre akkor több fotó is van ahol jobban latszodik a kar is.
2019. okt. 20. 05:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Kis túlzás. Talán fél, egy év alatt lehetséges. Mondjuk én is olyan alkat vagyok, hogy fél év alatt felmegy 8kg plussz, aztán ha ér valami stressz, két hét alatt lemegy tíz kg simán. Lehet hogy a férfi a képen is így csinálta. De azért az gyanús hogy az a zsírpocak ilyen hamar eltűnt.

Ha megnézed, látszik hogy a többi testrésze azért izmos, gyúrt a pocakos képen is. Fotoshop az egész szerintem.

2019. okt. 20. 07:47
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Siman meg lehet csinalni de csak akkor ha a kiindulo test is izmos. Ez itt igaz. Nezd meg pl a csuklyat, ugyanolyan elotte-utana.

A titok nyitja a kiindulo test. Na azt tobb èv elèrni.

Augy meg az sem àrt ha 25 eves vagy kb...

2019. okt. 20. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi mágia.Gondolom előtte rendszeresen edzett és felszedett jó pár kilót.

Majd az első képen szépen kinyomta a hasát a nagyobb hatás kedvéért.Utolsó képen bedurrantotta az izmait,szoli + barnító és ennyi.

Szerintem 1-2 év már volt azokban az izmokban.

2019. okt. 20. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mar elotte is edzett jo ideje valoszuleg. Tehat volt izomtomeg a zsir alatt. Ranyomott a jo dietat. Es ennyi. Ez osszehozhato 3 honap alatt szerintem.
2019. okt. 20. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Izommemóriával illetve preciz edzés kaja pihenés kombóval hozható.

Illetve az se árt ha nem 10-12 óra fizikai munkát végzel.

2019. okt. 21. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, csak az első képen ki kell nyomni a hasad... :)
2019. okt. 24. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
2019. okt. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!