Zöld jumbót tejjel vagy vízzel jobb bekeverni?
Minden fehérjét/tomegnovelot jobb szerintem tejjel ízre, de a laktoz segit megkotni a zsirokat, igy inkabb vizzel idd! Plusz ha tejjel kezded, nehez atszokni a vizre, mert sokkal fujfujjosabb az ize utana :D tapasztalat. De ha megszokod csak vizzel is jo minden.
Na meg a teremben van csapviz, tejet meg nem kenyelmes hordozni, elore bekeverni meg nem jo, mert leulepszik a por es beragad a shaker aljara, vagy kifolyhat menet kozben, ha a shaker elromlik.
#1 köszi szépen
#2 ment a piros kéz
Jumbot legjobb felhasználása, ha odaadod valami anorexiásnak.
Aki izmos akar lenni kerülje messziről, normális edzés,pihenés és étkezés. Nem pedig fogyatékos csodaszerek amik igazából ár/érték arányban kiibszott nagy humbuk dolgok.
Első vagyok.
Utolsó...látszik hogy fingja nincs a táplálkozásról és edzésről. A Jumbo, a tömegnövelők (ilyen a Jumbo is), és a fehérjék nem csodaszerek. Táplálékkiegészítők. Tény hogy nem csak ezeket kell inni és bumm csodaformád lesz. De a kérdező nem is erre irányultan kérdezett. Egyszerűen arról van szó, hogy ha neked x gramm fehérjét be kell vinned naponta a testsúlyodhoz képest és x gramm szénhidrátot, azért, hogy kicsit be tudj hízni tudj (és izmosodni), nem biztos, hogy mindenki meg tudja csinálni fizikailag és anyagilag, azt amit Rich Piana, hogy naponta 1,5-2 óránként megegyen 2 csirkemellet, 8 tojásfehérjét és 2-3 csésze rizst.(persze ez a tag pont koxolt is, de jó példa a sok kajálásra.) Négyes kicsit művelődj a témában, ne csak fröcsögd a barom beszűkült nézeteidet, köszönöm. Az ilyenek miatt tart itt Magyarország, ahol...
Írtam azóta, de eltűnt, vagy lehet véletlen nem küldtem el :D Első vagyok megint. Valami ilyesmit írtam:
Szóval, ha nem is pénzspórolás, de tömegnövelő nélkül, ami nekem bevált módszer, hogy 30g fehérje + 60g zab + 1db banán, felöntve tejjel, összeturmixolva/darálva, és ezt napi 2x. Így kiküszöbölhető az, hogy a legtöbb tömegnövelőben a szénhidrát tartalmát úgy dobják meg, hogy cukrot tesznek hozzá, ami ugye "nem jó" szénhidrát forrás. Heti 1kg-val dobott meg, nem csak zsírban.
De gondolom a másik jóbarát szerint a fehérjepor is méreg :D Bár tény hogy minden por alapú dolog elméletben a vesének ad egy pofont. Egyébként nekem a Jumbo Hardcore jobban bevált a zöldnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!