Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Újabban miért lett divat...

Újabban miért lett divat szidni az osztott edzésterveket?

Figyelt kérdés

Régebben ez volt az alap. Emberek millióinak bevált és a mai napig nagyszerűen működik.

Valami marketinges érdek áll amögött, hogy az utóbbi időben egyre többen becsmérlik?

2019. okt. 16. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kérdező azt azért írtam, hogy jelen volt már régen is, mert úgy beszélsz mintha most találták volna fel és eddig csak a brosplit lett volna és eddig a testépítők csak azokat használták.

A fejlődés meg annyi, hogy rengeteg tanulmány jött már ki ami óriási külömbséget talált a heti 1 és 2szeresi megterhelésen egy izomcsoporton növész szempontjából.

2től fölfele már kicsi, statisztikailag elhanyagolható külömbségek vannak.

Így egy naturál testépítőnél fontos, hogy többször edzen egy héten egy izomra.

A különféle teljesítménynövelőkön lévő testépítőkre meg teljesen más szabályok vonatkoznak.

2019. okt. 16. 17:28
 12/23 A kérdező kommentje:

Linkelnéd kérlek a tanulmányt?

Anélkül sajnos teljes mértékben hiteltelen a válaszod.

2019. okt. 16. 17:56
 13/23 anonim ***** válasza:

Ismet itt a tanulmamyos gyerek 😂😂

Nem kezdtek el szidni, de naturalon nem mindenkinek jo. Nincs jo vagy rossz edzesterv. Mindenkinek ki kell tapasztalni mi valik be. Naturalon vannak jobbak az osztott edzesnel. Szerintem.

Bocsi de erre nem tudok tanulmanyt linkelni.

2019. okt. 16. 18:02
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Oké, akkor olvass, de nem is hiszem, hogy képes vagy elolvasni bonyolultabb angol szövegeket és érdekelne is annyira a téma hogy utána nézz, mert akkor rég nem tetted volna fel a kérdést.

2019. okt. 16. 18:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Osztott tervekkel lehet fejlődni, az upper/lower vagy a push/pull/leg is igazából osztott terv.

Az olyan bro splitekkel van csak a probléma amikkel csak heti 1x terheled meg az izmaidat. Nyilván azzal is lehet fejlődni, csak naturálban így nem használod ki a fejlődést teljes mértékben. Első évben egy jobb edzéstervvel, ami heti legalább 2x megterheli az izmaidat feltudsz szedni plusz 2-3kg izmot a bro splittel szemben.

Tanulmány:

[link]

[link]

De amúgy szerintem értelmetlen volt ilyen részletes választ írnom, mivel csak egy unatkozó tini vagy. Ebből szerintem nagy részét fel sem fogod amit írtam és ha így folytatod, hogy csak másokkal törődsz, cseszed el az idődet, nem fogsz elérni semmit sem, nem hogy az edzés, még az élet terén sem.

Ha pedig ez nem így van, akkor bizonyítékot kérnék. Például egy kép a testedről, mivel állításod szerint elérted a natur maxot.

2019. okt. 16. 18:39
 16/23 A kérdező kommentje:
Kapsz képek öreg majd ha te is mutatsz. Kíváncsi lennék rá mire vitted a nagy tudós hozzáállással.
2019. okt. 16. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Látom sikerült magadra venned, örülök hogy igazam volt.

De ha nem bánod én nem dőlök be a provokációdnak, tudom hogy csak barátokra vágysz de nem fogod most veled több oldalon át "beszélgetni"

2019. okt. 16. 19:26
 18/23 A kérdező kommentje:

Na erről ennyit.

Szádat járatod csak, előadod a nagy szakértőt aztán semmi nincs mögötte.

Pontosan úgy van ahogy gondoltam.

2019. okt. 16. 20:20
 19/23 A kérdező kommentje:

Tessék nagyokos, erre mit lépsz?

[link]

2019. okt. 16. 20:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Hagyjad mar ezt a kamu képet :DDD ez mar volt itt. Biztos hogy nem te vagy rajta :D
2019. okt. 16. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!