Probléma, ha alapból zsírszegényen táplálkozom, de egy nap úgymond "zsírosabb"?
Figyelt kérdés
Szüleim vettek halat meg magokat, amiket nagyon szeretek, és már rég nem ettem, mert az edzőm szénhidrát- és fehérje dús diétát írt elő.
Így hétvégén kicsit elcsábultam. Kalória ügyileg nem szaladtam meg, viszont a makróim így nem optimálisak.
Súlyzós edzéseket végzek, és majd szeretnék színpadra állni a közeljövőben.
Vékony lány vagyok, most izmot kell magamra pakolni.
A kérdésem tehát az lenne, hogy ha több zsírt viszek be egy nap, akkor csökkentsem a szénhidrátot? És egy úgymond zsírosabb nap nem árt meg, igaz?
Előre is köszönöm a segítséget!
2019. okt. 13. 12:09
1/3 anonim válasza:
Ha közel ugyan annyi kalóriával zárod a napod, akkor nagy gond nincs, sőt, a magvak még plusz fehérje források, illetve a zsír is sokkalta esszenciálisabb, mint a ch. sőt, a ch egyáltalán nem az, de jól jön az erő az edzésekhez. By the way ezt az edződtől is megkérdezheted, elvégre azért van :D
2/3 A kérdező kommentje:
Végre valaki! :D Köszönöm a válaszod!
Az edzőm az nagyon nem támogatja a "zsíros" táplálkozást, ezért nem kérdeztem rá még nála. Lehet hogy bevezetnék egy-egy ilyen napot, mert kifejezetten jól esett.
2019. okt. 15. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!