Tolodzkodast gyűrűn vs rúdon?
Figyelt kérdés
Melyik dolgoztatja meg jobban a mellizmot? Illetve a tricepszet?2019. okt. 12. 18:46
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve a huzodzkodassal mi a helyzet? Melyiken a jobb csinalni?
2019. okt. 12. 18:46
2/8 anonim válasza:
Ugyanannyira dolgoztatják meg. Az ingoványos eszköz, mint egy gyűrű azért tűnik nehezebbnek, mert bekapcsolja a stabilizátorokat.. és a leggyengébb láncszem ereje a lényeg. Néhány alkalom után viszont már ugyanolyan lesz, mint a rúdon történő változat. Ugyanez igaz az összes gyakorlatra.
3/8 anonim válasza:
És nagyon fontos a stabilizátorokat edzeni.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, van mindketto csak gyűrűn kevesbe tudom koncentraltan a mellizmom edzeni, sokkal inkabb a tricepszemet erzem. Azt olvatam,hogy a gyűrű jol megerositi a vallizmot-vallizuleteket, ez igaz?
2019. okt. 13. 10:45
5/8 anonim válasza:
Igen. Kap a vall, es a vall stabilizatorai rendesen.
6/8 anonim válasza:
Sose lesz olyan mint rúdon. Az erőkifejtés előfeltétele a stabilitás, tehát rúdon MINDIG jobb lesz a teljesítményed, mint gyűrűn. Egyébként meg a V alakú tolódzkodó jobban megdolgoztatja a mellet mint a párhuzamos rúd vagy a klasszik gyűrűs tolódzkodás de a gyűrűs bolgár tolódzkodás megint más kérdés de azt nem ajánlom mert brutál izomkontroll kell hogy ne sérülj meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem :D Igazából súlyzós edzést végzek, van erőkeretem stb csak mellre meg hátra szoktam húzódzkodni, tolódzkodni ezért voltam kiváncsi melyik a legjobb megoldás, de akkor valószínűleg felváltva csinálom rúdon és gyűrűn.
2019. okt. 13. 18:34
8/8 anonim válasza:
Én rúdon csinálom súlyövvel.
Izomnövelés a célom, nem hogy ügyes legyek a gyűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!