Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, ha edzés óta...

Mit csináljak, ha edzés óta elvesztettem a vékony, lányos alkatomat?

Figyelt kérdés
Persze, nyílván nem maradok törékeny, vékonyka, hiszen nem is az volt a cél. De nem nőiesen izmos-formás lettem, hanem egy téglatest, vastagabb derék, széles hát és váll. Kicsit zavar, hogy annyi munkából lett ez, és közel sem vagyok az álomalakomhoz. Mit tehettem rosszul és hogyan tudnám "kijavítani"?
2019. okt. 6. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mióta edzel, milyen étrenddel?

Nehéz elképzelni, hogy naturálban egy törékeny leány elkezd edzeni, és kiszélesedik a nagy izomtömegtől... Esetleg zsír ment fel?

2019. okt. 6. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

edzel hasra is? Mert igen, akkor bizony ott izom lesz, amitől vastagabb lesz. Van olyan edző, aki nem is javasolja a has edzését olyan nőknek, akik karcsú derekat akarnak.

Persze étrend is nagyon sokat szàmít.

2019. okt. 6. 21:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Természetesen jött fel zsír is, eléggé tömegeltem, de nagyrészt láthatóan izom befeszítve jól látszik.

Egyes, sajnos így történt, magamhoz képest feltűnően. Nem egy bodybuilder lettem nyílván, de férfiasabb alkatú.

2019. okt. 6. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem szimplán testképzavarod van.
2019. okt. 6. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát akár az is lehet hogy valamit te rosszul látsz, másra gondolsz, nem erre számítottál, vagy ilyen alkat vagy hogy látszik. Rakj fel fotókat ha érdemit vársz.

De csak hogy megnyugtassalak: nagyon könnyű izomtömegtől megszabadulni... :)

2019. okt. 6. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Most kép nélkül megmondom , hogy nem vagy izmos. Ha csak nem crossfites vagy és 160-nal guggolsz és 200-al húzol fel.
2019. okt. 6. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok a zsir. Az a +5-10kg zsir ami feljott, nem tunik soknak de pont teljesen el tudja tolni az osszkepetIlletve eleve kevesbe elonyos csontozat: keskeny csipo --> derek szelesebbnek latszik, szeles vallov --> a derek meg szelesebbnek hat a csipohoz kepest.
2019. okt. 7. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna szerezni. :D
2019. okt. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!