Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfázva brutális lábnap vagy ne?

Megfázva brutális lábnap vagy ne?

Figyelt kérdés
Kicsit megfáztam tegnap kezdodott, már nap elején érezten szóval kúraltam magam. Lázas nem vagyok csak torokfájás jelebleg, se kohoges se semmi. Nagyon megterhelo lenne így egy lábnap vagy le lehet nyomni? Másokat megfertozok dumával nem kell jönni mert egyedül lennék.
2019. okt. 6. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Kemény edzés gyengít az immunrendszeren, gondolom a közérzeted sem tökéletes.

A másokat megfertőzöl az nem "duma", hanem egy értelmes érv azellen, hogy ne menj konditerembe betegen. Máshogy is lehetne ezt közölni, hogy egyedül lennél, főleg ha neked van kérdésed mások felé. Csak egy tipp, hogy eredményesebb legyen a kommunikációd.

2019. okt. 6. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Én így is le szoktam menni.A legutóbb a felhúzás PR-t is megfázva,hőemelkedéssel húztam.De guggolásból is kaxomtam már torokfájással.

Az edzés még jót is tett,kiizzadtam a betegséget

2019. okt. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!