mi a hasizom funkciója? csak gondold végig...
amúgy a tipikus oka a "jóreggelt guggolásnak" a gyenge combfeszítő
Az is lehet tudatodon kívül low barban guggolsz. Dőlés nélkül az nem is lehetséges. Milyen magasra szoktad tenni a rudat?
Ha viszont sima guggolásra gondolsz, akkor szerintem is merevség lesz az oka, főleg a derék- és bokamobilitással lehetnek gondok.
Low barban guggolok.Vagyis a sima low barnál kicsit feljebb,inkább mid bar.
Csak azért kérdem,mert régen nem hasaztam és nem bírtam úgy guggolni,hogy ne legyen jóreggelt guggolás,de az utóbbi időben egy csomót edzettem hasra meg törzsre és már nem jelentkezik ez a bedőlés,sokkal stabilabb a guggolásom és nagyobb súllyal is megy.
RÉgebben 150 kilónál úgy előrebuktam,hogy az állvány fogott csak meg,tegnap meg 160-ba 3-at beleguggoltam stabilan
Facebookon keress ra a kovetkezo profilra: squat university. Nezd meg a videoikat, tobbek kozott errol is van szo (eloredoles).
Elso korben annyit mondanek, hogy nezd meg a terdeited, mikor nyomod fel magad nem-e ossze tartanak. Koncentralj arra, hogy szet nyomd a terded pozitiv szakasznal. Nalam ez megszuntette az elore dolest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!