Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Combok, szálkásítás?

Combok, szálkásítás?

Figyelt kérdés

1 éve kezdtem el a súlyzós edzést, tömegeltem, sokat változtam, nagyon vékonyból lettem formás. Viszont túlzásnak tartom, ami a combomból lett. Nagyon vastagnak látom és sajnos oda a zsír is könnyen felszökik az izom mellett. Ez, és a hasam a probléma igazából, de az vékonyként is ott volt.

Elkezdenék szálkásítani, de a felsőtestemet nem érzem megfelelőnek még hozzá, a lábam pedig már nagyon buldózeres kezd lenni.

Elég szerencsétlen genetikám van, mert nagyon aránytalanul hízok, ez a comb-has tájéka az elsődleges, de pl. A fenekemre nehezen tudtam izmot is pakolni, még mindig küzdök vele.

Tehát a kérdésem, mit kéne ilyen esetben tennem?

Kezdjek bele a szálkásításba így is, hogy még nem vagyok megelégedve a karommal vállammal, vagy fókuszáljak még ezek építésére és hanyagoljam a lábazást?

Ha elkezdek szálkásítani, nagy valószínűséggel a lábambról és a hasamról fogok utoljára fogyni, tehát nagyon sokat vesztek felsőtestből és fenékből.

2019. szept. 24. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, ahhoz, hogy izmosodjak felül, nagyon durván kikerekedek hasban-combban. De semmiképp nem akarok visszaesni más részekről, ezért marad így. Szerintem most amúgy sincs strandszezon, annyira ne aggódj, inkább pakoljál még valamennyi izmot. Ha nincs 70 centis óriáscombod, (vagy van? mekkora?) akkor az csak testképzavar. Ne akarjál olyan se lenni mint a madárijesztő karóra húzott széljárta nadrágja. 10-ből 8-nak inkább ez a problémája.
2019. szept. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!