Valakinek volt már tapasztalata az ízületi (hialuronsavas) injekcióval kapcsolatban?
Szia!
Nem lett ez kesze-kusza, erteheto! :/ reszvetem, en is vallfajos vagyok, ennek ellenere sajat peldam meg nincs halisten, probalom meg szabalyosabban csinalni a gyakorlatokat, illetve olyanokat csinalni amik nem rosszak a vallnak (Valentin Torma jutub csatornajan vannak ilyen tippek egy vidiben).
Egyik kolegam, 40 eves, neki hasonlo problema volt a terdevel. Beszurtak neki a svajcbol rendelt 500 ezres injekciokat, azt mondta, hogy amig tartott ugynond az utohatas, addig jo volt, utana felszivodott es 500 metert nem tudott jarni. Nekem is volt terd gondom, felek is h a vall es terdem is hasonlo lesz mint nalatok a problema. Szo ami szo a kolegamnak es nekem os a Cryoterapia segített. Nekem 1 alkalom helyrerakta, kolegamnak kellett 3-4. 5k kb egy alkalom, es 10p kb, nem a vilag vege, egy probat meger, meg allitolag mas pozitiv elettani hatasa is van.
A masik, anyum fodrasz 20+ eve, tonkre is ment ilyesmi modon a valla. Neki talan probaltak vmi szteroidos injekciot, amo segitett, illetve valami gyógynövényes kremek es hat a porcero forte vagy mi. A dokid kerdezd ezekrol is, hatha tud okosat.
Szia! Én a térdemre használok hialuronsavas injekciót, kétévente kell beinjekciózni és úgy egész jó. Kopás nálam a probléma.
Amit érdemes kipróbálnod, most fedeztem fel egy jó krémet: Honeyhill Méhbalzsam, a könyökömet ezzel tudtam rendbe hozni, semmi nem segített, fizikoterápián többféle kezelést is kaptam rá, de csak részben oldotta meg a problémát, ezzel viszont sikerült a fájdalmat megszüntetni. Napi 3x kentem, ne ijedj meg, ha először fellángol a fájadalom, utána kezd majd megszünni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!