Kérdések a Scitec muscle beach nevű rendezvénnyel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindjárt itt az idei muscle beach. Bevallom őszintén, idén fogom első alkalommal tiszteletem tenni ezen a neves eseményen. A forma megvan, komolyan odatettem magamat idén, 11 hónap edzésmunka, grammra kimért étel, 2 kúra. Minden patent.
A kérdés, hogy ez az esemény a balaton partján van. Milyen a vízi élet ott? Mert, hogy milyen a parton azt még el tudom képzelni. De mennyire merészkedik be a nagyérdemű közönség a vízbe? Tudni kell jól úszni, ott is illik villantani. Vagy csak szigorúan derékig lehet bemenni, hogy lehessen látni az izmokat és akkor lesz valami vízi póz, vagy mi lesz?
Szóval nem tudom mi fog történni amikor épp nem a parton vagyunk.
2019. júl. 23. 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!