Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kokeny Bela, velemeny?

Kokeny Bela, velemeny?

Figyelt kérdés
Szerintem Olimpiahoz gyenge formaja volt,ez kb superbodys forma nem?
2019. szept. 14. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban gyenge volt magához képest is.

De nem olyan nagy mértékben.

Olyan mintha már kisajtolta volna magából a legjobb formáját és már csak ahhoz próbál visszatérni.

De lehet csak a súlykorlát miatt van nem tudom pontosan régebben milyen kilókkal indulgatott.

Van ilyen sok versenyzőnél.

Viszont a bicepsz szakadása eléggé szemet szúrt nekem.

Mikor szerezte ezt a sérülést ?!

2019. szept. 14. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen bicepsszel esélye sincs.

Nem akarom fikázni, én nagy rajongója vagyok Bélának, de a bal bicepsze sincs rendben. Annyira fent van a tapadási pontja, hogy a karmérete egyszerűen kicsinek hat a többiek mellett. Hiába a csúcsos bicepsz.

2019. szept. 14. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja szerintem is, elvileg valami huzodasa volt a bicepszen vagy mit irt ki, par hete
2019. szept. 15. 06:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik leszakadt....csak úgy volt vele hogy többet nem lesz esélye kijutni így nem fogja félbe szakítani a felkészülést.

Régi szinpadi képein sokkal jobban nézett ki.

Az egyik tuti leszakadt a másik pedig részelegesen.

2019. szept. 15. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna elindulnia,szanaszet inzulinozta magat fel evig,aztan semmi ertelme nem volt,meg a nevet se jegyezte meg senki,vicc a mai magyar "testepites" ugy ahogy van. Szanaszet kokszolk k...va az osszes tisztelet annak a par embernek aki nem
2019. szept. 17. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor senkinek se jár a tisztelet a te gondolatmeneted szerintem mert ugyanis az ÖSSZES VERSENYZŐ KOXOL NEM KICSIT HANEM SOKAT :D.

Csak van aki jobban reagál van aki nem van aki 50 évesen meghal szívinfarktusban stb van aki 80 évesen meg se érzi a korább évek koxolásait.

Igaz én se értem pénzügyileg mit profitálna itthon egy mr o 212 top 16 hellyel.

Kb a scitec le se tojta bodybuilderen is volt kb egy mondat róla.

2019. szept. 17. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok mindenkinek jar valoban a tisztelet,mert a 90% nagykepu kocsog,jatszak az agyukat! Es ez nem sport...lehet vitatkozni...
2019. szept. 18. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:

# 7 Ebben igazad van.Azt hittem csak a kox témára próbálsz kitérni.

Viszont sajnos nagyon jó sportolók között is vannak olyanok akik nagyképűek de mégis jó fizikumot mutatnak be ami mögött azért ott van a munka.

2019. szept. 18. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Oke,van benne munka nem is keves,de amennyit beletesznek,azt szorozzak fel 10 el es ugy adjak elo...
2019. szept. 19. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!