Kokeny Bela, velemeny?
Valóban gyenge volt magához képest is.
De nem olyan nagy mértékben.
Olyan mintha már kisajtolta volna magából a legjobb formáját és már csak ahhoz próbál visszatérni.
De lehet csak a súlykorlát miatt van nem tudom pontosan régebben milyen kilókkal indulgatott.
Van ilyen sok versenyzőnél.
Viszont a bicepsz szakadása eléggé szemet szúrt nekem.
Mikor szerezte ezt a sérülést ?!
Ilyen bicepsszel esélye sincs.
Nem akarom fikázni, én nagy rajongója vagyok Bélának, de a bal bicepsze sincs rendben. Annyira fent van a tapadási pontja, hogy a karmérete egyszerűen kicsinek hat a többiek mellett. Hiába a csúcsos bicepsz.
Szerintem az egyik leszakadt....csak úgy volt vele hogy többet nem lesz esélye kijutni így nem fogja félbe szakítani a felkészülést.
Régi szinpadi képein sokkal jobban nézett ki.
Az egyik tuti leszakadt a másik pedig részelegesen.
Akkor senkinek se jár a tisztelet a te gondolatmeneted szerintem mert ugyanis az ÖSSZES VERSENYZŐ KOXOL NEM KICSIT HANEM SOKAT :D.
Csak van aki jobban reagál van aki nem van aki 50 évesen meghal szívinfarktusban stb van aki 80 évesen meg se érzi a korább évek koxolásait.
Igaz én se értem pénzügyileg mit profitálna itthon egy mr o 212 top 16 hellyel.
Kb a scitec le se tojta bodybuilderen is volt kb egy mondat róla.
# 7 Ebben igazad van.Azt hittem csak a kox témára próbálsz kitérni.
Viszont sajnos nagyon jó sportolók között is vannak olyanok akik nagyképűek de mégis jó fizikumot mutatnak be ami mögött azért ott van a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!