Miért van az, hogy szinte mindenki csak tömegel és senkit nem érdekel a diéta, helyes táplálkozás, a szárazság?
“Lehet gyerekes, de jó érzés és innen nem tudnék vissza menni a 65kgos testépítő szintre aminél csak akkor hinné akárki is hogy edzek ha levenném a pólómat”
Mivel a kérdező vélhetően ebbe a kategóriába tartozik (az agresszív kismalac stílusából ítélve sanszos, hogy 170-175 cm alatt is van), nem csoda, hogy savanyú neki a szőlő és inkább másokat fikáz.
Igen, dagadtak vagyunk mind.
Én is a 170 centimmel, 60 kilómmal.
Lányként szerintem férfiasabb lehetek nálad, pedig nem vagyok valami nagydarab. Csupán nekem nem tetszik sem magamon, sem máson az, hogy vézna, bőr alatt csak izom látszódik teste van valakinek. Bár szerintem neked sincsen szálkás tested.
Sportolok, edzek, de nem szálkásítok, mert nekem az nem tetszik. És hidd el, sokaknak nem tetszik. Mért nem lehet ezt elfogadni?
Szóval ja, ha így belekötsz mindenkibe, elég nagy valószínűséggel azért, mert te annyira férfinak érzed magad, mégse tapadnak rád a lányok.
Vagy te tényleg ennyire bájgúnár és nagyképű vagy, amúgy a semmire.
kérdező, azt azért ne felejtsd el, hogy Mo. egy borzasztóan elmaradott ország rengeteg elhízott, igénytelen emberrel.
itt az a normális, ha az embereken lóg a háj, még akkor is, ha van rajtuk vmennyi izmos is.
a legtöbb nő meg leragad azon a szinten, hogy "há legyen nagydarab mer akkor biztonságban érzem a passyy mellett".
arról nem beszélve, hogy a legtöbb ember egy sík h_lye "szakértőtől" (Drugs Bunny) megtanulta 15 éve, h szénhidrátot kell zabálni 2 pofára.
sztem a többsége ha akarná, se tudná leszálkásítani magát, mert nem ért hozzá.
a másik meg, hogy ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!