Miért van az, hogy szinte mindenki csak tömegel és senkit nem érdekel a diéta, helyes táplálkozás, a szárazság?
Sok ember van. Lehet pont bulk közben látod őket. Lehet pont fogynak, csak mondjuk nem 90kgról hanem 110kgról indított így a mostani formája is kövérnek tűnik neke pedig valójában fejlődik.
Lehet nem akar vékony lenni, mert sok lemondással jár.
Lehet nem testépít, csak néha lejár a konditerembe, hogy egészséges legyen.
Lehet egyátalán nem gondolja magát izmosnak vagy büszke arra ahogy kinéz, ezt honnan tudod így ránézésre eldönteni?
Magaddal foglalkozz ne másokkal.
Nem mondtam, hogy nagy izomtömegnek kell lenni. Hanem kisebb izomtömeg, de szálkás test. Ezt bizony fenn lehet tartani hosszabb távon is, ha megas a fehérjebeviteled és alacsony a szénhidrátbeviteled (minőségi szénhidrátból)
Csak ez senkit nem érdekel.
Így van. Nem kell nagy tömeg.
Én is csak 68.7 kg vagyok reggelente a 182 centihez! De ehhez 7.8% tzs társul. Meg persze egy éve wudangozok mellesleg!
Vertem meg nálam sokkal nagyobb ember aki kickboxos helyi bajnok! 189 centi 97.5 kg 15.5% tzsvel. Esélye se volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!