Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Czibókot miért kezdték el...

Czibókot miért kezdték el hirtelen ennyien utálni?

Figyelt kérdés

Régi videó alatt a kommentek és most...

Kb ég és föld. Anno elenyésző volt a trollom száma most pedig mindenki szétfikázza.

2019. szept. 10. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez naon naon exluziv. Kérlek Dia mutasd meg a nézőknek. Van itt fakanál meg asztalterítő,sőt még a strandot is látod a teraszról,szóval nagyon exluziv. Megéri a 150 ezret 1 éjszakára.
2019. szept. 10. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

XD

én jókat mókázom rajtuk ne értsetek félre de akkor is érdekelne :D

2019. szept. 10. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Arrogáns, nagyképű, okoskodó. Továbbá stabil lelki háttere van amiért nagyon irigyek rá az emberek, "tökös" ahogy Ő fogalmazna,szép bnoje van és ezekre mind irigyek. Továbbá kell egy bizonyos iq szint ahhoz is értsd mikor ironizal,mikor poénkodik ami nem esik le jó pár embernek. Rávilágít az emberek saját hulyesegeire amit magukra vesznek. Szerintem is vannak gáz dolgai, ellentmondásos de nekem nincs vele semmi bajom. Én is szoktam nézni,érdekesen latja a dolgokat és lehet belőluk tanulni is akár(erre a kijelentésre kíváncsi vagyok hányan offolnak le 😀).
2019. szept. 10. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
Mert egy idióta
2019. szept. 11. 07:45
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon egyszerű.

Leszögezném először is, hogy engem marhára szórakoztat, néha én is szoktam (kulturáltan) trollkodni a videói alatt.

Miért utálják?

1, Mert borzasztóan nagyképűen okoskodik olyan témákban, amikről halvány fogalma sincs: pl. a bicilizésről szóló videóban mondott jó nagy hülyeségeket, az ellenzék kivonulásáról szólóról is, pár hete 180ért talált csak repjegyet Spanyolországba :D stb.

nem beszélve az olyan gyöngyszemekről, mint mászKÜL bícs, vízHANG. nekem Drugs Bunny ugrik be róla, aki szinten elég műveletlen, de politikától kezdve minden témában okádja a hülyeségeket

2, lekezelően beszél emberekkel, lenéző azokkal, akiknek nincs olyan fizikumuk, mint neki

3, ha megfigyelted, egyre több a szponzorált tartalom, lassan már végbélkúpot is reklámozni fog pénzért

4, sokszor ellentmond magának: drága a Balaton, de azért ott eszik, meg azért kifizet nevetséges összegeket szállodákra, kajákra.

állítása szerint nem olvassa a kommenteket, de vhogy mindig reagál rájuk a videóiban, és vmiért mikrofont is vett többször (jaja tudom, mások elmesélik neki, mik vannak a kommentekben, lol)

szóval sztem egy szórakoztató trash youtuber, de csak erősíti a negatív sztereotípiákat a testépítőkről, kidobókról.

2019. szept. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!