Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Cigánykerekezés a kondiban?

Cigánykerekezés a kondiban?

Figyelt kérdés

Szeretem a cigánykereket es szoktam csinalni a teremben.

Multkor odajött a recepciós es szolt inkabb mashol gyakoroljam ha lehet ezentul.

Szerintetek mi baja volt neki? Pedig odafigyelek hogy senki ne legyen utban ha éppen nekilátok.

2019. szept. 7. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Benne van a nevében, hogy edzőterem. Ha te cigánykerékre edzesz akkor semmi joga beszólni.

Panaszt kell tenni a recepciós ellen!

2019. szept. 7. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Én bukfencezni szoktam. Úgy szoktam ,hogyha valaki felhúzást csinál ,amikor éppen felemeli akkor átgurulok alatta és ez 1 pontot ér. Még szoktam guggoló emberek alatt is gurulni, de ez kicsit már veszélyesebb, ez 2 pontot ér. Eddigi rekordom 12 pont volt.
2019. szept. 7. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igaza volt a recepciósnak. Cirkuszba menjél inkább mutatványozni.
2019. szept. 7. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pl ilyeneket is szoktam csinálni a teremben: https://www.youtube.com/watch?v=ElddBvJ5o0g
2019. szept. 7. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Lehet rasszista
2019. szept. 8. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!