Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más párja/családja sem érti...

Más párja/családja sem érti meg a testépítői étkezést?

Figyelt kérdés

Tudjátok a nagymama túrógombócát nem lehet kihagyni effektus...

Nekem párom nem érti meg.

Irodában dolgozok, középvezető vagyok. Nagyon komolyan veszem ezt a sportot, lényegében a munka meg a sport, ami kiteszi az életem, más nem számít. Men's physique-be ki is mernék állni pár hónap felkészülés után, de fontos a meló.

Viszont a párom nem valami penge. Mindig megmondom, mire hazamegyek natúr csirke/hal legyen vacsorára quionával vagy édesburgonyával.

2-3 hétig csinálja is, majd egyik nap látom, hogy a halon rajta feltétként trappista sajt vagy mondjuk bacon szeletek.

Pont hétvégén volt ilyen eset megfogtam az egészet idegemben tányérostúl kivágtam a kertbe a kaját ahogy volt. Repült a tányér 10-15 métert.

Persze el kezdett hisztériázni csak kedvembe akar járni stb.

Szerintetek miért nem értik meg a családtagok, hogy ez egy életforma, lemondással jár, és szinte mindent ennek kell szentelni, ha valaki komoly eredményt akar elérni???

2019. szept. 4. 18:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"te ennyire idióta módon akarsz étkezni"

Az egészséges étkezés mióta idiótaság?

Sajnos pont ez a felfogás a baj az átlag emberekkel...

2019. szept. 4. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

"Nagyon komolyan veszem ezt a sportot, lényegében a munka meg a sport, ami kiteszi az életem, más nem számít."

Ez a te értékrended. Nekem ezt a kettőt megelőzi a párom a fontossági sorrendben. A te döntésed, hogy mit csinálsz. De egy nőt nagyon meg lehet bántani azzal, ha kritizálod a főztjét. Ezt nagyon finoman kell csinálni, úgy egy idő után lesz hatása - de közben egy párszor ki kell bírnod, hogy legalább megkóstolod azt, amit ő nagy odaszánással csinált. Aztán megdicséred, hogy milyen finom, és százegyedszerre is elmagyarázod, hogy milyen kár, hogy te ilyet nem ehetsz. (Hidd el, hogy az okos nők ugyanezt csinálják fordítva. Elmosogattál? Meg fog dicsérni, akár milyen bénán is csináltad. Mert azt akarja, hogy legközelebb is megpróbáld. Aztán a többedik alkalom után nagyon finoman javaslatot tesz, hogy ha melegebb vízzel csinálnád és menet közben is tennél még mosogatószert, akkor még jobb lenne az eredmény...)

Ezért komolyan azt javaslom, hogy gondold át az értékrended. Hosszú távon is a testépítésnek akarod szentelni az életed? Ha gyereked lesz, lesz időd, hogy játssz, foglalkozz vele? Van időd arra, hogy a pároddal olyat csináljatok közösen, amit ő szívesen csinál (és persze fordítva, de ez már a párodon múlik)?

Így el fogod tudni dönteni, hogy merre érdemes továbbhaladnod.

2019. szept. 4. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

Hihetetlen...vannak akik azt hiszik ez kamu kérdés?

Ez véresen komoly dolog,FOGJÁTOK MÁR FEL!!

2019. szept. 4. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Kivagtad a tanyert? Talan tul sok volt a szteroid.... :D remelem a prod onkent dont ugy, hogy elhagy, el van borulva az agyad.
2019. szept. 4. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

"Az egészséges étkezés mióta idiótaság?

Sajnos pont ez a felfogás a baj az átlag emberekkel..."

Az egészséges étkezés nem azonos a testépítő étkezéssel. Utóbbi inkább csak részhalmaza az előbbinek. Pl. egy nem laktózérzékeny embernek egyáltalán nem egészségtelen, ha sajtot reszel a halra. Teljesen megértem, ha neked ez nem fér az étrendedbe. Viszont az, hogy tányérostul kivágod az ételt, meg azt fontolgatod, hogy kidobod a párod, azt mutatja, hogy a testépítés fontosabb neked, mint ő. Nekem is van hobbim, de nem helyezem a feleségem fölé fontosságban.

2019. szept. 5. 16:47
 16/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
83%
Hagyjátok, ez egy hülye troll
2019. szept. 5. 19:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Na elhagyott az asszony, igazatok volt ebben.

De nem baj van még sok fullos csaj a világon, valami normálisabbat kell kifogni, aki érti mi ez az életstílus. Instán majd szetnezek fitness szekcióban.

Ennyi gyerekek...

Most pedig megyek mellezni a terembe mert szabadságot vettem ki mára az edzés miatt.

2019. szept. 13. 08:49
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Akkor főzhetsz is!
2019. szept. 13. 09:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezt neked találtákki: [link]
2019. szept. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!