Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más párja/családja sem érti...

Más párja/családja sem érti meg a testépítői étkezést?

Figyelt kérdés

Tudjátok a nagymama túrógombócát nem lehet kihagyni effektus...

Nekem párom nem érti meg.

Irodában dolgozok, középvezető vagyok. Nagyon komolyan veszem ezt a sportot, lényegében a munka meg a sport, ami kiteszi az életem, más nem számít. Men's physique-be ki is mernék állni pár hónap felkészülés után, de fontos a meló.

Viszont a párom nem valami penge. Mindig megmondom, mire hazamegyek natúr csirke/hal legyen vacsorára quionával vagy édesburgonyával.

2-3 hétig csinálja is, majd egyik nap látom, hogy a halon rajta feltétként trappista sajt vagy mondjuk bacon szeletek.

Pont hétvégén volt ilyen eset megfogtam az egészet idegemben tányérostúl kivágtam a kertbe a kaját ahogy volt. Repült a tányér 10-15 métert.

Persze el kezdett hisztériázni csak kedvembe akar járni stb.

Szerintetek miért nem értik meg a családtagok, hogy ez egy életforma, lemondással jár, és szinte mindent ennek kell szentelni, ha valaki komoly eredményt akar elérni???

2019. szept. 4. 18:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Testépítés és család nem egyeztethető össze.
2019. szept. 4. 18:29
 2/19 A kérdező kommentje:

Sajnos már én is pont ezen gondolkodtam...

2019. szept. 4. 18:31
 3/19 Lazy Lover ***** válasza:
11%
Igen engem anyàm csesztet hogy ne egyek annyit mondom neki tömegelès van ès különben is az èn pènzembõl van a kaja
2019. szept. 4. 18:34
 4/19 A kérdező kommentje:

Lazy! ismerős emlékek...

én nekem most kb. a párom olyan, mint anno az anyám.

De szerintem repülni fog a háztól, aztán fizetek valakit, aki megfőz, mert a friss, természetes alapanyagokból készült ételeket szeretem.

2019. szept. 4. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Neked fogalmi zavaraid vannak, a párod nem a szolgád, vagy legalábbis nem kellene annak tekintened. Tényleg az lenne a legjobb, ha fizetnél valakit, vagy magad főznél.
2019. szept. 4. 18:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem a szolgám... Ingyen lakik a házamban. Azért csak elvárható az, hogy friss kajával várjon. Vagy rosszul gondolom?
2019. szept. 4. 18:45
 7/19 A kérdező kommentje:

Magamra nem főzök biztos, nincs időm erre. Kb. este 9-re érek haza.

Munka, utána edzés, ismerősökkel kikapcsolódás, szauna stb.

2019. szept. 4. 18:46
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha te ennyire idióta módon akarsz étkezni, akkor talund meg elkészíteni magadnak és ne a párodat ugráltasd.

Mellesleg ha én készítenék neked kaját, te meg tányérostól kivágnád a kertbe, akkor ettöl kezdve ex lennél!

2019. szept. 4. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:
6%

Fú de kemény ez a 8-as

😂

2019. szept. 4. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

"Nem a szolgám... Ingyen lakik a házamban. Azért csak elvárható az, hogy friss kajával várjon. Vagy rosszul gondolom?"

Kifejezhetem más szóval is, de ilyen formában így nem a párod. Már ha komoly a kérdés, és nem poénból írtad.

2019. szept. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!