Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert vagyok reggel vekonyabb?

Miert vagyok reggel vekonyabb?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit furan hangozhat de tenyleg vekonyabb vagyok reggel felkeles Utan mikor meg nem ettem semmit nemis kicsit vagyok vekonyabb mint mikor Mar rendesen ettem es sulyban is kevesebb vagyok 1,5 Akar 2 kg Val is konnyebb vagyok eves elott es ha befeszitek joval kissebbek az izmaim. Ez Mindenkivel igy van vagy csak en vagyok ilyen szerencsetlen?? (nem kamuzok negativ kommenteket kimeljenek)

2019. aug. 30. 05:11
 1/9 A kérdező kommentje:
18f
2019. aug. 30. 05:21
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Negatív komment
2019. aug. 30. 06:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de 18 évesen ennyire buta vagy?

Szerinted ha eszel, annak nincs súlya a testedben, egyből kiizzadod? Kaja után ch jut az izmokba, az vizet köt meg, nagyobbnak nézel ki kicsivel, nem varázslat ez csak gondolkodni kéne.

2019. aug. 30. 07:24
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
A mai világban már mindenki ékezet és vessző nélkül ír?
2019. aug. 30. 07:57
 5/9 A kérdező kommentje:
3 as telorol irtam,es igy nehezebb Kirakni a vesszoket ekezetet meg miegymast es nem akartam most annyit tokolni vele ha meg Zavar nem muszaj ide irni
2019. aug. 30. 08:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Masodik kossz a valaszt meg ha kicsit lekezelo is. gondoltam hogy a bevitt ch vagy esetleg a feherje az oka csak konkret valaszt keresek a kerdesemre mert Eddig aszthittem hogy csak velem van igy mert akiket ismerek es kerdeztem veluk egyaltalan nincs igy nem dob semmit az eves elotti fizikumukon a bevitt ch es szerintuk sulyban sincs semmi kulombseg
2019. aug. 30. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Elso csapj bele teso Nagyon vicces vagy. Ja mégsem
2019. aug. 30. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező csapj bele, jó hülye vagy. Ja tényleg...
2019. aug. 30. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ejszaka dehidratalodsz.
2019. aug. 30. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!