Miért mondják azt az emberek ha valaki nagy sújokkal dolgozik öreg korára fájni fognak az izületei?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 21:10
1/7 anonim válasza:
Mert tenyleg fajni fognak a tulterhelestol.
ja, es suLYok, suLYok, suLYok, suLYok....
2/7 Sunshinedoll válasza:
Mert mindenki abból indul ki, hogy egyszer derékból felemelt valami nehezet és megfájdult a dereka.
Normális formával nem fog fájni semmi, sőt, csak erősebbek lesznek az ízületek.
3/7 anonim válasza:
Mert igazuk van 😃 32 évesen már fáj a könyököm meg a vállam. Mondjuk én 16 éve edzek, de akkor is.
4/7 MadSeal válasza:
Öregségére mindenkinek tropára lesz az izületei, nem kell ahoz mégcsak súlyokat se emelni. Ha nem sportolt, akkor azért, ha igen, akkor meg azért. Az élsportolóknak meg túlsúlyosoknak meg pláne.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet előre tudni sajnos, hogy kinek kopik és kinek nem. Viszont ez olyan dolog, amire nem igazán van megoldás a tudomány mai állása szerint :(.
6/7 anonim válasza:
Nekem 24 evesen mar faj a derekam a vállam a könyökem a terdeim szoval ugy nagyjábol mondegy. De nem számit. Mert a fàjdalom a barátom. Pedig igazabol olyan embertelen nagy sulyokkal nem dolgoztam. 200ba 3 volt a rekorodom. De igazabol mar csak forma tartas miatt edzek. Futok stb. De vigyazni kell tenyleg. Szerintem a dehidrataltsag meg a tuledzes öli meg az izuleteket.
7/7 anonim válasza:
Mert baromira nem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!