Férfiak mennyire nézik jó szemmel azt, ha egy nő súlyzós edzéseket végez?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 20:28
1/15 anonim válasza:
Én jó szemmel nézem. Jó nagy szemekkel.
2/15 subrette válasza:
Van aki jó szemmel nézi és van, aki nagyon nem. Nekem férfiben az jön be, aki maga is sportol, erősít. De elfogadom a másik véleményt is. Kinek ez jön be, kinek az, férfiben és nőben egyaránt.
3/15 anonim válasza:
Nagyon, főleg mivel én is edzek. Legjobb popsijuk azoknak van akik nagy súlyós guggolást csinálnak, és nincs is jobb azoknál a nőknél :D
4/15 anonim válasza:
Nagyon! A súlyzós edzés szép izomzatot, ezáltal jó testformát ad. Nőknek és férfiaknak egyaránt.
6/15 anonim válasza:
Attol függ hogy erted. Ha pl 150 kgs elemelest csinal azt nem annyira. De ha pl combhajlittozik azt mert ne?
8/15 anonim válasza:
Ez nagyban fugg az adott szemelytol, illetve, hogy mekkora sulyrol beszelunk
Peldaul egy 2 kilos kezisulyzot egy no kezeben meg jo szemmel lehet nezni
De azert ha egy 20 kilosokkal csinalja es a no a legnagyobb a teremben, azt mar lehet nem nezik jo szemmel
9/15 anonim válasza:
Ha hatalmas buboréksegg, almareszelő has, meg bazi nagy combok a cél, akkor nem annyira, de ha csak így szépen feszesen és formásan tartja magát, azt pozitívan értékelem.
10/15 anonim válasza:
Cöhh... és mégis ki nem szarja le, hogy mit gondolnak, ha annak az adott nőnek kitűzött célja van, amit el szeretne érni és tesz is érte..? Ne úgy éld az életed, hogy mások véleménye szerint lavírozol, “nem szerethet mindenki”, már Presser is megénekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!