Lehet úgy izmosodni hogy napi 2x eszek, de egészségesen és elegendő fehérjét beviszek?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam hogy elvileg napi 7x kéne ennem, turmixokat stb... Nekem ez suli mellett megoldhatatlan lenne, meg amúgy sem lennék jó ebben a grammra pontosan kiszámolós kajálásban. Reggelit és ebédet szoktam enni, utána semmit, így is sikerülhet?2019. aug. 17. 00:07
11/14 A kérdező kommentje:
Így nem eszem túl magam :/ reggel eszek egy kisebb adag kajat, ebedre meg egy nagyobbat
2019. aug. 17. 21:02
12/14 anonim válasza:
Nem bírom elképzelni hogy ebéd után hogy a pi*sába nem vagy éhes :D
13/14 anonim válasza:
Azt írod, hogy a napi 7 megoldhatatlan a suli miatt. Megnyugtatlak, nagyon sok ember van így ezzel akár az iskola, akár a munkahely okán. Én is azt ajánlom, hogy olyan 3-4-be sűrítsd bele. Én is 3X eszem, mégis fejlődöm mind erőben, mind külsőre.
14/14 anonim válasza:
A napi 7x étkezést (ami az emésztőrendszer számára sem egészséges) a tápkieggyárak találták ki, hogy eladhassák a cuccaikat (egy átlagos ember nem fog tudni ennyiszer enni, ezért pluszban vesz kiegészítőket is, amiből a cégeknek hatalmas profiljuk van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!